To je poseben človek v življenju Pike Božič, doslej je bil bolj v ozadju, zdaj pa ... (poglejte sami)

16. 4. 2024
Deli
To je poseben človek  v življenju Pike Božič, doslej je bil bolj v ozadju, zdaj pa ... (poglejte sami) (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Naša nekoč zelo uspešna pevka je zagotovo izjemno ponosna - in to s hudim razlogom!

Številni se je še spomnijo iz časov, ko je kraljevala na slovenskih odrih in polnila koncertne dvorane. Pika Božič je bila atraktivno dekle, danes pa je še kako postavna dama, ki ima veliko razlogov za ponos. Zaslovela je z duom Sound Attack, po tem pa je še nekaj let vodila solistično kariero.

Potem se je - na žalost številnih oboževalcev - umaknila z glasbenega prizorišča in se posvetila drugim stvarem. Bila je poročena z nekdanjim hokejistom Dejanom Kontrecem, v zakonu sta dobila dva otroka. Imata hči Liu in mlajšega sina Taia. Slednji je pred kratkim dopolnil 18 let in gre po športnih hokejskih stopinjah svojega očeta.

Dejana in Taia je fotografski objetkiv "ujel" na prijateljski hokejski tekmi med reprezentancama Slovenije in Avstrije, ki je potekala v Ljubljani. No, Slovenija je zmagala z rezultatom 5 : 3, česar sta se zagotovo razveselila oba. Očitno je, da je Tai še kako postaven mladenič, ki mu je šport na prvem mestu. Njegova starša, tako Pika kot Dejan imata res veliko razlogov, da sta tako zelo ponosna nanj.

Mediaspeed

Tai je tako visok kot njegov oče, nam pa se zdi, da je podoben obema staršema, s katerima je tudi zelo povezan. Čeprav sta nekdanja zakonca, sta se Pika in Dejan vedno znala dogovoriti o vsem potrebnem za dobrobit otrok. Zdaj hodita vsak po svoji življenjski poti, na njo pa sta uspešno pospremila tako hčerko kot sina.

Dejan ima s svojo drugo soprogo Nino Osenar še enega sinčka, ki bo prav kmalu praznoval sedmi rojstni dan, Pika pa je leta 2014 s svojim partnerjem Andrejem dobila še eno hčerko.

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik