Dejan Vunjak je najprej postal očka, zdaj pa je presenetil še s tem (njegov oče Brendi bi bil ponosen)

21. 12. 2023
Deli
Dejan Vunjak je najprej postal očka, zdaj pa je presenetil še s tem (njegov oče Brendi bi bil ponosen) (foto: Instagram/dejanvunjak)
Instagram/dejanvunjak

Najprej se je razveselil rojstva otroka, a ves čas je pripravljal tole ...

Simpatični glasbenik Dejan Vunjak, sicer sin pokojnega Brendija, se je nedavno razveselil nove življenjske vloge - postal je očka! Kot je sam razkril na Facebooku, sta ss partnerko dobila dečka, ki sta ga poimenovala Oliver.

Preberite še: Ta slovenska pevka presenetila z razkritjem o ločitvi, številni niso vedeli, kako ji je bilo

Zdaj se počasi privajajo na nov ritem družinskega življenja in v njihovem domu vlada veliko ljubezni. No, to pa ne pomeni, da Dejan počiva. Prav nasprotno! Očetovstvo mu je zagotovo dalo nov ustvarjalni zagon in prepričani smo, da bo tudi v prihodnje doživljal zavidanja vredne glasbene uspehe.

Tako je po uspešni novi priredbi skladbe njegovega očeta Brendija z naslovom Rad bi ti rekel nekaj lepega, ki sta jo skupaj s pevko ansambla Saša Avsenik Lucijo Selak zapela v glasbeni oddaji V petek zvečer in ki e takoj požela velik uspeh in val pohval s strani poslušalcev, je v preteklih dneh presenetil z novo lepo novico.

Veseljak po duši je svoje oboževalce na družbenih omrežjih pred kratkim razveselil z novico, da se z novim letom podaja na svojo prvo koncertno turnejo po slovenskih kulturnih domovih, kar so njegovi oboževalci sprejeli z velikim navdušenjem.

Morda vas zanima: Ta znana dama je spet samska, pobudo za razhod naj bi dala prav ona

"Dragi moji, skupaj smo že 12 let. Skupaj se veselimo, skupaj norimo, skupaj prepevamo. Zato imam za vas eno veselo, lepo novico, za katero sem komaj čakal, da vam jo povem. Za vse prijatelje, ki nas zvesto spremljate, smo z Brendijevimi barabami naredili eno posebno, čudovito, prvo koncertno turnejo," je povedal v posnetku, ki ga je delil na svojih družbenih omrežjih.

Dodal je, da prihajajo v 15 kulturnih domov po Sloveniji, kjer bodo obiskovalci lahko slišali ogromno njegovih in Brendijevih skladb v malce drugačni preobleki ter tudi kakšno skladbo, ki je do zdaj mogoče še niso slišali.

Te novice so se razveselili mnogi oboževalci, seveda tudi tisti, ki se jim je Brendi za vedno zapisal v spomin. Dejana torej čaka še veliko dela, a vmes bo imel tudi proste dneve, ki jih bo izkoristil za svojega malega Oliverja in njegovo razvajanje.

Bonus video: Marko Pokorn in Mojca Fortin: Če hočete dolgo živeti, poslušajte Mozarta!

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec