Dejan Vunjak odprl srce o svojem dojenčku, zdaj je jasno, kako je z njim

10. 7. 2024
Deli

In prepričani smo, da bi dedek Brendi cvetel od ponosa!

Glasbenik Dejan Vunjak ima uspešno kariero in čudovito družinico, na katero je še kako ponosen. Hodi po stopinjah svojega očeta, žal pokojnega glasbenika Branka Jovanovića Brendija, ki se je prezgodaj poslovil. No, dandanes bi bil na svojega sina še kako ponosen, pa tudi na majhnega vnučka, ki mlademu paru pomeni vse na svetu.

Dejan je pred kratkim gostoval v oddaji Jutranja budnica na radiu Veseljak in ob tem je razkril marsikaj zanimivega o svoji prikupni družinici. Njemu in njegovi srčni izbranki Kim se je pred dobrimi šestimi meseci pridužil dojenček, njun sin z lepim imenom Oliver.

Kot je razkril Dejan, se letos še niso odpravili na morje, saj ima on veliko dela. Nastopi terjajo njegovo pozornost in čas, saj ga vabijo na številne slovenske odre. Zato pa ima mamica več časa za sinčka. "Nismo še šli na morje, zaenkrat mi je tako v redu, da so veselice, da pojemo in se zabavamo z ljudmi. Ne vem, če mi morje tako manjka, kot bi mi manjkalo, če vsega tega ne bi bilo," je bil iskren Dejan.

Sam sicer poletne počitnice tradicionalno preživlja v Punatu na otoku Krku. Ko gre za neprespane noči ob dojenčku (kar se pri tako majhnih otrocih hitro zgodi), je Dejan povedal: "To bi morala vprašati mamico, jaz spim, to zase lahko povem." Dodal pa je, da je navajen na bolj zgodnje vstajanje. "Sem se navadil, da ni druge izbire, kot da se zbudiš."

No, pred kratkim je tudi izdal novo pesem z naslovom Spet smo skupaj, ob tem pa je posnel še spot. Režirala ga je kar njegova sestra, Tina Zavrl. Ekipa, s katero je sodeloval, je hotela narediti pesem, ki bi združila celo Slovenijo, da bi bile vse regije v eni pesmi. Ob tem upa, da jim je uspelo ustvariti tako pesem. Prepričani smo, da so jo doslej njegovi poslušalci že vzljubili in da jo bomo lahko v tem poletju slišali na številnih radijskih postajah - pa tudi na njegovih koncertih.

Preberite še: