O vau, to sta otroka Denisa Avdića, priljubljeni voditelj ju ne izpostavlja v javnosti, a tokrat ... Poglejte sami!

1. 4. 2024
Deli
O vau, to sta otroka Denisa Avdića, priljubljeni voditelj ju ne izpostavlja v javnosti, a tokrat ... Poglejte sami! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Radijski voditelj ne skriva dejstva, da je nadvse ponosen na svojo družinico.

Denis Avdić, voditelj, ki ga številni naravnost obožujejo, je v javnosti že večkrat poudaril, koliko mu pomeni njegova družina. Denis je ponosni očka, saj ima dva sina, Tima in Nika, ki hitro odraščata in sta zdaj že prava mala očarljivca.

Je tudi eden od tistih znanih Slovencev, ki svojih otrok ne izpostavljajo v javnosti, a oboževalce občasno le razveseli s kakšnim prikupnim prizorom. To je naredil tudi v teh prazničnih dneh, ko je svojim sledilcem na Instagramu v Instagram zgodbi pokazal, kam so se odpravili. Objavil je posnetek, s katerega je razvidno, da njegova fanta hitro odraščata in da sta uživala v vsakem trenutku nadvse zanimivega izleta.

Instagram/posnetek zaslona

Kot je zapisal Denis, so se odpravili v Center vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga, in očitno je bilo za njegova fanta vse skupaj zelo zanimivo. Brez dvoma sta se zelo zabavala in izvedela marsikaj poučnega. Vsekakor gre za lokacijo, ki je vredna obiska, kajne?

Sicer pa je njegova očarljiva soproga Ana že pred časom razkrila, kako sta se ona in Denis spoznala. Zanimivo je to, da sta se spoznala že v najstniških letih. "Jaz sem naredila prvi korak. Midva še nisva takrat začela, midva sva začela potem 10 let kasneje, ampak simpatije so bile že takrat. Po 10 letih sva znova vzpostavila stik, šla na kavo in že je bil bolj zgovoren. Spomnim pa se, da si je ves čas vlekel rokave dol," je dejala za portal Zadovoljna.si.

No, moramo priznati, da si nikoli ne bi mislili, da je bil Denis včasih tako sramežljiv. Več kot očitno je, da je svojo zadržanost premagal in znal svoje talente nadgraditi. Danes ima uspešno kariero in čudovito družinico, ki ga podpira na vsakem koraku - tako kot on njih. Želimo jim še veliko lepih skupnih trenutkov.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord