DOM pevca Luke Basija je nekaj posebnega, zdaj je odprl vrata in pokazal, kako lepo je pri njih

DOM pevca Luke Basija je nekaj posebnega, zdaj je odprl vrata in pokazal, kako lepo je pri njih (foto: Goran Antley) Goran Antley
26. 1. 2022

To je njegove oboževalce še kako presenetilo, saj pevec velja za osebo, ki svoje zasebnosti ne razkriva javnosti.

Postavni Luka Basi si je izgradil zavidanja vredno kariero - je uspešen pevec, ki ima veliko oboževalcev tako v Sloveniji kot v sosednji Hrvaški. Nadvse je ponosen na svojo družinico - na zaročenko (prav tako pevko) Nastjo Gabor ter na njuna dva otroka, sina Taija in hčerkico Tio.

Preberite še: Marjetka Vovk v družbi tega znanega Slovenca na vso moč uživa, le kaj poreče njen Raay?

Vsi skupaj živijo v čudovitem domu, kot je razvidno iz posnetka, ki ga je Luka objavil na Instagramu. Njihovo bivališče je svetlo, prostorno in odraža veliko pozitivne energije, vsi skupaj pa so zelo ponosni na ta dejstva.

"Kratek sprehod skozi dom, ki je prostoren, svetel, udoben in daje občutek topline! 😍 Sprehodi se z mano do mojega najljubšega kotička v hiši!," je ob objavljenem posnetku zapisal Luka. Prostorna kuhinja, jedilnica in dnevna soba so povezani v en prostor, tako da lahko cela družina čas preživlja skupaj. Lepo leseno stopnišče vodi v drugo etažo, kjer je okusno in minimalističo opremljena spalnica, naprej po hodniku pa še prostorna otroška soba. Luka pa je najbolj vesel mansardnega prostora, kjer ima svoj kotiček za ustvarjanje in sproščanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Basi (@lukabasi)