Druženje v svingerskem klubu stane TOLIKO, a nekateri lahko vstopijo zastonj (in tu je razlog, zakaj je tako)

Druženje v svingerskem klubu stane TOLIKO, a nekateri lahko vstopijo zastonj (in tu je razlog, zakaj je tako) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 1. 2023

Čeprav je tema mogoče za marsikoga malce žgečkljiva, si ni treba zatiskati oči, kajne? Svingerski klubi obstajajo in marsikdo jih rad obiskuje.

V Srbiji, natančneje v Beogradu (oziroma v Novem Beogradu, kot poročajo tamkajšnji mediji), se nahajajo na lokacijah, ki so dobro znane ljudem iz tovrstnih krogov. Ena spletna stran celo oglašuje take zabave, na njej pa so tudi navedene cene! Piše še, kdo lahko pride in kakšno je zaželjeno vedenje, poroča portal žena.rs

Iskrena izpoved mlade ženske: "S fantom spiva tako z moškimi kot ženskami, a vedno upoštevava TI 2 pravili!" (ups, to pa je ... hmmm, poredno?)

"To je za tiste, ki si želijo enonočno avanturo v najbolj seksapilnem in najbolj erotičnem vzdušju, ter za ženske, ki imajo rade moške, za prave porednice in MILF-ice! Uživajte v sanjah in fantazijah! Igrajte se v našem erotičnem tušu za šest oseb," je zapisano na vabilu za svingersko zabavo.

Ta traja od 21. ure zvečer do treh zjutraj. Pari za vstopnino odštejejo 20 evrov, tiste dame, ki pridejo same, lahko vstopijo zastonj, samski fantje pa morajo plačati 100 evrov za vstop. Seveda je treba upoštevati tudi pravila oblačenja - medtem ko lahko dame domišljiji pustijo prosto pot (in se odločijo za najrazličnejše oprave), je za pripadnike močnejšega spola zaželjena moška obleka. Vstop v klub je mogoč edino z vstopnico. Še ena posebnost: pijačo si vsak prinese s seboj, prigrizki pa so na voljo brezplačno.