Opa, Gaja Filač (Skrito v raju) ni skrivala, da se v objemu tega znanega Slovenca počuti odlično, le kaj se plete?!

25. 4. 2024
Deli
Opa, Gaja Filač (Skrito v raju) ni skrivala, da se v objemu tega znanega Slovenca počuti odlično, le kaj se plete?! (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

V seriji, ki jo spremljamo z navdušenjem, se je simpatična igralka marsikomu zasidrala v srce.

Zato ne čudi dejstvo, da ima Gaja Filač, ki v seriji Skrito v raju igra Laro, veliko oboževalcev. Ti zvesto spremljajo vse, kar se dogaja v njenem življenju. In če morda ni prav zgovorna, ko gre za njeno zasebnost, občasno na svojem Instagram profilu pokaže, kaj počne - in pri tem vedno požanje navdušenje sledilcev.

Tako je nedavno pokazala, da se loti tudi drugačnega dela - skupaj z Urošem Bitencem namreč vodi maturantske plese. Objavila je fotografije, ki prikazujejo to plat njenega dela in na eni od njih naravnost blesti v Uroševem objemu. Očitno pri vodenju maturantskih plesov zelo uživa, saj njen nasmešek pove več kot tisoč besed.

Za take priložnosti se tudi ustrezno uredi in poskrbi, da je njen stajling brezhiben. Na slikah jo lahko vidimo v elegantnem, črnem hlačnem kostimu, pa tudi v črni, oprijeti majčki, ki razkriva njena ramena. Moramo priznati, da sta z Urošem videti res odličen voditeljski par.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaja Filač (@gfilac)

Sicer pa je Gaja nedavno prijetno presenetila z drugačnim videzom. Na začetku pomladi je sklenila, da je čas za osvežitev pričeske - omislila si je daljšega paža, ta pričeska pa z njenega sicer mladostnega obraza zbriše nekaj let. Videti je kot najstnica, se vam ne zdi? Lase si včasih oblikuje v nagajive kodre, a tudi poravnana pričeska ji zelo lepo pristoji. Zdaj so njeni lasje malce krajši, delujejo bolj zdravo in preprosto lepo.

Naša igralka se pred objektiv lahko postavi tudi brez trohice make-upa, saj je prava naravna lepotica. Krasi jo širok in iskren nasmeh ter iskriv pogled, zato ni nič presenetljivega, da marsikdo ne more odvrniti pogleda z nje. Prepričani smo, da bo njena kariera tudi v prihodnosti še kako blesteča.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu