Za Gajo Filač (Skrito v raju) je v ljubezni tole res pomembno, poglejte si, kako se loteva vsega skupaj

28. 2. 2024
Deli
Za Gajo Filač (Skrito v raju) je v ljubezni tole res pomembno, poglejte si, kako se loteva vsega skupaj (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Obožuje dobro družbo in potovanja, zelo dobro je sprejeta v družbi, saj je razigrana in ljubezniva

Gaja Filač ima Sonce v znamenju dvojčkov, zato težko deluje brez izrazite komunikacije. Njeno izražanje je lahkotno, hitro se uči, vendar se pri podrobnostih ne ustavlja.

Obožuje dobro družbo in potovanja, zelo dobro je sprejeta v družbi, saj je razigrana in ljubezniva. Življenje je za Gajo zabava in igra, ali celo oboje hkrati. Ko si nekaj zaželi, je nič ne ustavi. Obožuje svobodo in občutek, da nikomur popolnoma ne pripada. Racionalno in logično pristopa k težavam. Na področju kariere ima veliko prednost, saj je lahko nedvoumno in jasno osredotočena na težave, oziroma na več zadev hkrati.

Otroška energija jo bo vedno spremljala, zato bo vedno videti mladostno. Lahka in živahna energija jo vodi v samozavestne odločitve. Ko so vsi ostali preveč sramežljivi, da bi poudarili dejstva ali naredili korak, je Gaja tista, ki običajno prebije led. Če ji kdo zameri, se s tem ne obremenjuje, saj želi življenje živeti polno in razigrano.

S konjunkcijo med Soncem in Merkurjem točno ve, kaj si v življenju želi. Je dobra organizatorka, ki se rada giblje in potuje, prav tako obožuje literaturo. Z lahkoto nadvlada vse težave s svojo neustavljivo močno voljo. Z iskrenostjo je energična, odločna hrabra in polna samozaupanja. Strmi po svežem vetru, spremembah in novih reformah. Ima močno osebnost in mnogo prijateljev.

Luna se v Gajini natalni karti nahaja v kozorogu, zato jo zanima namen stvari, in ko pride do spoznanj, si jih zapomni, jih arhivira, ter morda s svojim novim spoznanjem osreči tudi koga drugega. Pomembno je, da ne pozabi, kako uporabiti novo znanje in svoje prebliske v vsakdanjem življenju.

Rada ima poslovne izzive in tveganja, vendar vedno vse preveri do podrobnosti, saj ne mara izgubljati. Ko naredi nekaj drugačnega, boljšega seveda pričakuje priznanje. Čeprav je usmerjena k trdemu delu in napredku, premore tudi kreativnost. Uspešna je pri dejavnostih, kjer je treba razmišljati in slediti.

Merkur v dvojčkih nakazuje, da je Gaja prava mojstrica komunikacije, iznajdljiva in radovedna. Odlikuje jo izjemno hiter, malce zmeden in buden um, s katerim se z veseljem podaja v vedno nova raziskovanja, ker jo zanima skoraj vse. Ves čas je v pogonu, lenobe in ležernosti ne pozna, hrepeni po spremembah in kratkih potovanjih ter dogodivščinah. Vedno se odlično znajde v besednih dvobojih, na kožo ji je pisana odprta komunikacija.

Konjunkcija med Merkurjem in Marsom ji podarja hiter um in hitre reflekse. Odlično se znajde, ko gre za sprejemanje odločitev v trenutkih negotovosti, medtem, ko se drugi obotavljajo. Dobre sposobnosti razpravljanja Gaji omogočajo, da se poteguje ne samo zase, temveč tudi za pravice drugih. S svojo živahno inteligenco in energijo se zna prebiti v srce bistva.

Venera v biku nakazuje, da Gaja zaupa v ljubezen. Potrebuje veliko miru, ker ima ogromno opravka sama s sabo. Partnerstvo je zanjo ključnega pomena. Želi si harmonične odnose ter udobno družinsko življenje.

Označujeta jo ljubeznivost in vdanost. Veliko ji pomeni, da ugaja drugim, zato je urejenost zanjo zelo pomembna. Je zelo radodarna, vendar ima svojo mejo, ki jo ustavlja v pravem trenutku. S svojo nežnostjo, senzualnostjo, ljubeznijo do svoje narave, obožuje dobre in lepe stvari. Močno ima izostren čut za lepoto, melodične zvoke in dišave.

Mars v dvojčkih nakazuje, da je Gaja nenehno v gibanju, saj ne mara dolgčasa. Njen um je aktiven in nenehno išče nove dimenzije, potovanja jo navdušujejo, saj nikoli ne ve, kaj se bo morda naučila ali koga bo morda srečala. Spretna, bistra, zelo dejavna premore odličen humor. Ima ostro sposobnost razmišljanja, hitro se zna odločati, prisotni so talenti za izume. Pogovarja se z rokami in ima dobro izražene motorične sposobnosti.

Trikotnik med Marsom in Uranom ji podarja izjemno energijo, ustvarjalne talente in zelo zanimivo življenje. Spremlja jo privlačna energija, ki očara skoraj vse in ji omogoča, da je v središču pozornosti. Ima veliko potrebo po neodvisnosti in rada deluje svobodno.

S svojo impulzivno in pogumno naravo, ter vso energijo, ki jo premore, se spušča v tvegajoča raziskovanja za dobrobit skupnosti, s tem navdihuje tudi druge. Všeč ji je pozornost, ki jo prejema. S priznanjem in spoštovanjem drugih hrani svojo dušo. Zaradi nenavadnih želja, ji je na kožo pisano zbiranje redkih predmetov in strast do okultnih ved.

Jupiter ima Gaja v ribah, zato se zna spretno izogniti brezkompromisnim in zoprnim situacijam. Označujejo jo vesela narava, velikodušnost, nežnost, milost in sočutje. Potrebe po rasti in širjenju so najbolje zadovoljene, ko pomaga ljudem dvigniti njihovo duhovno raven. Gaja je naklonjena, dobrodelna, skromna, vizionarska, s subtilnim smislom za humor. Pomaga tistim, ki to najbolj potrebujejo. Sproščajo jo narava in živali. Meditacija in povezava z vodo jo lahko popeljejo v uravnovešeno univerzalno stanje.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu