Gušti: Brez bicikla ne gre nikamor

Vir: Lea
23. 6. 2011

Gušti je odličen glasbenik in preprosto nihče ne bo nikoli pozabil, da je ustvaril najboljše hite Big Foot Mame, med njimi Nisem več s tabo, Fenomen, Garbage, Črn tulipan … Medtem ko še vedno, le da že nekaj časa na samostojni poti, ustvarja hite, pa se po novem lahko pohvali tudi z najboljšim kolesom v mestu, nizozemsko uspešnico znamke Johnny Loco, ki jo ponosno predstavlja kot edini slovenski ambasador.

Prebivalci naše prestolnice lahko Guštija večkrat, predvsem ob vikendih, opazijo, kako z vetrom v laseh po ljubljanskih ulicah uživa in vijuga na resnično posebnem kolesu znamke Johnny Loco, ki ga je ekskluzivno v Slovenijo pripeljal butik SiSi že vsem dobro znane lastnice Silvie Jerman Geelen, ki prisega le na najboljše.

Pisan mu je na kožo

Gušti je urban človek, ki živi v mestu, njegovo glavno prevozno sredstvo pa je prav kolo. Ker ima zelo rad udobje in dizajn, ni omahoval, ko je dobil ponudbo, da postane pravi slovenski ambasador za priznano nizozemsko blagovno znamko, katere kolesa se sicer ponašajo z vrhunskim italijanskim dizajnom.

Gušti se je tudi na snemanju dobesedno zlil s kolesom, saj sta oba nekako posebna in, malce strokovno rečeno, retro dizajnerska, poleg tega pa ga z lepotcem na dveh kolesih veže tudi zgodba njegove soproge Chantal, saj njene korenine izvirajo prav iz Nizozemske.

Kar dve promociji na en mah

Glasbenik, ki je z novo pevko Emo Gagro navdušil že s singlom Sjene, zdaj predstavlja novo pesem Igra. Pred dnevi je bil v Srbiji (Beogradu ter Novem Sadu), kjer je promoviral zadnji nastali singel. Tja sicer ni odšel s kolesom, bo pa zagotovo z njim jeseni v klubu Kina Šiška, ko je napovedana promocija njegove nove plošče, tam pa bo hkrati tudi zaključek uradne promocije vrhunskega kolesa znamke Johnny Loco.

Priporočamo