Hajdi Korošec Jazbinšek izbrala kopalke za vroče počitnice, njena postava je FANTASTIČNA!

Hajdi Korošec Jazbinšek izbrala kopalke za vroče počitnice, njena postava je FANTASTIČNA! (foto: Igor Zaplatil / Profimedia) Igor Zaplatil / Profimedia
19. 1. 2022

Očitno se je odločila za počitnice v toplih krajih, pri tem pa ni pozabila na svoje oboževalce.

Hajdi Korošec Jazbinšek, otroška pevska zvezdnica in uspešna podjetnica, se odpravlja nekam, kjer bo uživala na rajskih plažah. Svoje sledilce je na Instagramu razveselila s prisrčno napovedjo počitnic v toplih krajih ter objavila sliko, na katerih je v čudovitih belih kopalkah.

Preberite še: TO je družba, v kateri je Jan Plestenjak preživel konec tedna, presenetilo vas bo!

"Počasi preklaplam na tropske vibracije.🌴☀️🐠 V sredo gre zares… seveda se zadnje dni ukvarjamo predvsem s tem, da ostanemo zdravi.🙌🏻 Jutri je namreč the-day, saj opravljamo PCR teste pri @actiniamedico, ki bodo naša vstopnica na eno izmed vročih destinacij," sporoča Hajdi.

Sledilce je še pozvala, naj skušajo uganiti, kam se odpravlja. Marsikomu so na misel padli Maldivi, a Hajdi je ostala skrivnostna. Gotovo pa je, da jih bo v prihodnjih dneh razveseljevala z vročimi prizori, podobnimi temu. Navdušena popotnica tudi pozimi zna poiskati kotičke sveta, ki očarajo s svojo lepoto, zato ni dvoma, da bo še tokrat tako.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)