Hajdi Korošec Jazbinšek ob posebni obletnici v objemu svojega moža, poglejte si ta par, čudovita sta!

Hajdi Korošec Jazbinšek ob posebni obletnici v objemu svojega moža, poglejte si ta par, čudovita sta! (foto: Igor Zaplatil, Vid Ponikvar) Igor Zaplatil, Vid Ponikvar
27. 10. 2020

Očitno je, da je ljubezen med njima še kako močna.

Poročila sta se leta 2013, pred kratkim pa sta postavna podjetnica in nekdanja otroška pevska zvezda, Hajdi Korošec Jazbinšek in njen soprog Urban praznovala sedmo obletnico sklenitve zakonske zveze.

Preberite si še: To je 11 let mlajši mož Hajdi Korošec Jazbinšek, kaj ni pravi lepotec

Ob tej priložnosti je Hajdi objavila čudovito sliko, na kateri je v obleki barve ljubezni, njen mož pa jo nežno objema. S tem sta hotela pokazati, da je njuna ljubezen še bolj globoka, kot je bila na začetku zveze.

"Vsaka ljubezenska zgodba je lepa, ampak najina mi je najljubša. Happy 7th anniversary honey," je ob tem čustveno zapisala Hajdi. Odzvali so se njeni sledilci, ki jim je bila fotografija nadvse všeč in jima namenili lepe želje.

Hajdi je Urbana pred leti spoznala na banki, kjer je takrat delala, on pa si je prišel odpret račun. Med njima je 11 let razlike, a je Hajdi tako zelo mladostna, da se to sploh ne pozna. Danes imata dva otroka, Danteja in Evana, ki jima polepšata vsakdan.

Priporočamo