Hajdi Korošec Jazbinšek pokazala svojo prenovljeno kuhinjo, številni so ob teh prizorih ostali brez besed, čudovita je!

19. 2. 2024
Deli
Hajdi Korošec Jazbinšek pokazala svojo prenovljeno kuhinjo, številni so ob teh prizorih ostali brez besed, čudovita je! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Prenova doma je zahteven zalogaj, a naša nekdanja otroška zvezdnica, zdaj pa uspešna podjetnica je zavihala rokave in se lotila tega izziva.

Hajdi Korošec Jazbinšek je znana Slovenka, ki jo občudujejo številni. V življenju se je znala spopasti z izzivi in jih uspešno premagati. Kljub temu, da ji vedno ni bilo posuto z rožicami, je ohranila svoj pozitiven odnos in vedrino, kar se ji pozna tudi navzven.

Videti je fantastično in spada med tiste dame, ki se ji leta niti malo ne poznajo. Vzorno skrbi za svojo postavo, za dovolj gibanja in zdravo prehrano, rezultat tega pa je (tudi) sijoča koža in odlično počutje. V zadnjem času je veliko svoje energije vlagala v zahtevni projekt - v obnovo družinskega doma, zdaj pa je sledilcem pokazala delni rezultat.

Ob posnetku kuhinje, ki ga je objavila na svojem Instagram profilu, je marsikdo ostal brez sape. Mansardno stanovanje, v katerem živi s svojo družino, je - tudi zaradi svetle kuhinje - videti prostorno in toplo hkrati. Razkrila je, da je vse skupaj pravzaprav kot en element, saj se prelivajo enake barve.

"Kuhinja je prostor kjer radi preživljamo družinske trenutke in čas s prijatelji, kjer nas druži kulinarika in kvalitetni pogovori. Mi smo se odločili za kuhinjo pri @dankuchen_celje, v današnjih storijih pa vam razkrijem odgovore na vaša najpogostejša vprašanja," je Hajdi zapisala ob videu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Hajdi dobro ve, da vsak, ki se odloči za prenovo, še kako rad sliši izkušnje drugih, tako da bo svoje z veseljem podelila s svojimi oboževalci. Jasno je, da ima odličen okus za opremo, saj je izbrala tako kuhinjo, ki bo celi družini v užitek in zagotovo bodo v njej preživeli veliko časa in lepih trenutkov, tudi v družbi prijateljev.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk