Hajdi Korošec pokazala, kako ostaja v odlični formi, njena čvrsta postava res ni naključje

Hajdi Korošec pokazala, kako ostaja v odlični formi, njena čvrsta postava res ni naključje (foto: Mare Vavpotič) Mare Vavpotič
29. 10. 2020

Marsikdo se sprašuje, kako ji uspeva ohraniti tako čudovito postavo, zdaj pa je kar sama razkrila, kaj počne.

Uspešna podjetnica Hajdi Jazbinšek velja za predano mamico in soprogo, ki uživa v družinskem življenju s svojima sinčkoma in soprogom Urbanom. Kljub družinskim in poslovnim obveznostim pa se zaveda, da je treba poskrbeti zase, saj je le tako lahko kos izzivom, ki jih prinese življenje.

Preberite si še: Hajdi Korošec Jazbinšek ob posebni obletnici v objemu svojega moža, poglejte si ta par, čudovita sta!

S svojimi sledilci je delila utrinek z njenega treninga, ki je potekal sredi narave. Ob posnetku, ki je požel ogromno všečkov, je v angleščini zapisala, da je nič ne more zaustaviti. Lahko jo občudujemo med tekom po lesenih stopnicah vse do vrha in zdi se, da je svoj trening opravila izjemno lahkotno.

"Ti to maš," in "Bravo, Hajdi," so zapisali njeni oboževalci, ki jim je bil ta posnetek očitno zelo všeč. Le kako jim ne bi bil? Hajdi v oprijetih športnih pajkicah, v katerih pridejo do izraza njene čvrste noge, je prizor, ki je nadvse privlačen, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing can stop me 💪🏻 . . . #sundayfunday #nedelja #stairsworkout #workout #mamiblogerke #mamiblogerkeslovenija #jasamsupermama #supermamehr #mamilajf #nikewomen

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj) on

Priporočamo