Hčerka Karla Erjavca žanje navdušenje, zaradi te fotografije so jo oboževalci na vso moč hvalili

Hčerka Karla Erjavca žanje navdušenje, zaradi te fotografije so jo oboževalci na vso moč hvalili (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
14. 10. 2021

V zadnjem času je Eva Erjavec, hčerka našega nekdanjega politika, pozornost vzbudila zaradi ločitvenega postopka.

A življenje gre naprej, kar sama tudi zelo dobro ve. Na svojem Instagram profilu rada objavi prizore iz svojega življenja, njeni sledilci pa so nad videnim nadvse navdušeni. Kako tudi ne bi bili? Eva je atraktivna dama z lepo postavo in čudovitimi, bujnimi ter temnimi lasmi, na katere je ponosna.

Uf, ta očala so na Hajdi Korošec Jazbinšek videti hudo seksi, kdo bi si mislil?! Dodatno jih poudari njena nevsakdanja majica

Pravi izbruh komplimentov je požela s fotografijo, ob kateri je v angleščini zapisala: "Življenje ni popolno, a pričeska je lahko," z njenimi besedami pa so se številni strinjali. Med komentarji se je znašel tudi ta: "Ta frizura je pa za naslovnico."

No, Eva je očitno navdušena nad modnimi trendi, saj je ob vsaki priložnosti videti urejena kot iz škatlice in v trendovskih kosih oblačil. Zdi se, da postaja prava vplivnica, saj ima že veliko sledilcev, ki ji ob vsaki njeni fotografiji dajo jasno vedeti, da se jim zdi občudovanja vredna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Erjavec (@erjaveceva)