Uf, ta očala so na Hajdi Korošec Jazbinšek videti hudo seksi, kdo bi si mislil?! Dodatno jih poudari njena nevsakdanja majica

Uf, ta očala so na Hajdi Korošec Jazbinšek videti hudo seksi, kdo bi si mislil?! Dodatno jih poudari njena nevsakdanja majica (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
13. 10. 2021

Zaradi svojega občutka za modo je postala prava trendsetterka, ki jo posnemajo številne Slovenke.

Hajdi Korošec Jazbinšek je uspešna podjetnica in modna vplivnica, za katero se zdi, da je vedno korak pred trendi, kar dokazuje s svojimi neverjetno okusnimi stajlingi. Tokrat je presenetila z dodatkom, ki ga marsikatera nosi v torbici - z očali. Izbrala je preprost, črn okvir, ki pa na njej deluje izjemno efektivno.

Metka Albreht že četrt stoletja prijateljuje s tem znanim Slovencem, razkrila je, kaj sta včasih rada ušpičila

In kdo pravi, da ženske z očali niso seksi? No, če že kdo tako misli, se ne bi mogel bolj motiti, kar dokazuje pogled na Hajdi. Videti je izjemno privlačna, je kot prava fatalka, njena majica, ki jo je izbrala za to priložnost, pa še dodatno poudari očala - majica je namreč črno-bela in v črtastem vzorcu in se ji poda več kot odlično!

Seveda je navdušila številne sledilke, ki so se odzvale s komplimenti, Hajdi se jim je zdela totalno huda. Če same spadate med tiste dame, ki nosijo očala, le pogumno: izberite si okvirje, ki bodo poudarili vaš obraz in izražali vašo osebnost, kot je to naredila nekdanja otroška zvezdnica. S tem zagotovo ne boste zgrešile!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)