Hčerkica Tine Maze ima čisto svetle lase, samo poglejte si to prikupno dolgolaso deklico

Hčerkica Tine Maze ima čisto svetle lase, samo poglejte si to prikupno dolgolaso deklico (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
1. 8. 2022

Naša nekdanja smučarka najraje svoj prosti čas preživlja s tistimi, ki so blizu njenemu srcu.

Tina Maze se trenutno očitno mudi nekje, kjer uživa na dopustu v družbi hčerkice Anouk in svojega partnerja Andrea. Zagotovo jim je nadvse lepo, saj so srečni že, če so skupaj.

Slovenci prepričani, da je Anamaria Goltes s TO fotko namignila, da z Luko Dončićem pričakujeta naraščaj

Tina svoje malčice ne izpostavlja javnosti in ne pokaže njenega obraza, a občasno svoje sledilce in oboževalce le razveseli s kakšnim posebej lepim prizorom, kot je to naredila pred kratkim. Videti je, da njena deklica hitro raste, še posebej pa so očarali njeni lasje. So zelo svetli (verjetno jih je sonce še dodatno posvetlilo) in speti v prikupen čopek. Je prava mala princeska, ki najbolj uživa v objemu svoje postavne mamice.

Prelep prizor, ki je raznežil srca številnih, je nastal na ladjici nekje na morju, Tinin nasmešek pa pove več kot tisoč besed. Ni razkrila, kje dopustujejo, prizor pa je komentirala z verzi priljubljene pesmi: " In the summer time when the weather is fine ..." ter med ključniki zapisala, da je hvaležna. Tako je spet pokazala svojo skromnost, saj se zaveda, da je treba ceniti trenutke, iz katerih je sestavljeno življenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)