Helena Blagne kar poka od ponosa, uspeh njenega sina Kristijana ji ogromno pomeni

26. 5. 2023
Deli
Helena Blagne kar poka od ponosa, uspeh njenega sina Kristijana ji ogromno pomeni (foto: TV Slovenija/posnetek zaslona)
TV Slovenija/posnetek zaslona

Naša pevka ima veliko razlogov za veselje, med njimi pa je zagotovo dosežek njenega sina.

Helena Blagne je tudi predana mama, ki svojemu edincu Kristijanu ves čas nesebično stoji ob strani. Mladenič, ki šteje 25 let, pa pozornost svoji mami vrača z veliko ljubeznijo. Zdaj se je pevka zelo razveselila uspeha, ki ga je dosegel na študijskem področju.

Preberite še: Znano je, koliko denarja je Tina Gaber odštela za TO elegantno obleko, številne so se spraševale, kje jo je nabavila

Revija Lady je poročala, da je Kristijan uspešno zaključil redni študij prava na pravni fakulteti v Ljubljani. Študijsko se je izpopolnjeval tudi na Portugalskem, natančneje v Lizboni, kjer ga je pred časom Helena obiskala in v njegovi družbi preživela nekaj dni. Kako lepo sta se imela, je pokazala svojim sledilcem na Instagramu in videti je, da sta nadvse uživala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

Kristijan je diplomiral z odliko, nekdanji slovenski premier in prodekan pravne fakultete v Ljubljani Miro Cerar pa mu je izročil zlato priznanje. V reviji Lady so še zapisali, da je imel Helenin sin visoko povprečje ocen in zato je tudi dobil priznanje. Pred njim je zdaj še magistrski študij, potem pa se bo lahko posvetil opravljanju svojega poklica. Iskrene čestitke Kristijanu (in Heleni) še iz našega uredništva!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave