Igralka Ana Dolinar iskreno o tem, v katerem trenutku so jo oblile solze in kaj je bil razlog za to

Igralka Ana Dolinar iskreno o tem, v katerem trenutku so jo oblile solze in kaj je bil razlog za to (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
20. 9. 2022

Priljubljena in simpatična slovenska igralka ima z možem Sebastijanom Horvatom tri otroke.

Leta 2011 sta Ana in Sebastijan dobila hčerkico Ronjo, čez štiri leta pa sta posvojila deklico Nano Amo iz Gane. Pred tremi leti se je družinica razveselila še sinča Luna. Ana dobro ve, da otroci hitro odraščajo in se trudi čim več časa preživeti z njimi.

Pred kratkim pa je za revijo Lady razkrila, kako se je počutila, ko je tudi njen najmlajši šel v vrtec. Ni ji bilo lahko, saj Lun že drugi dan ni hotel več iti v novo okolje. Njegova mamica se je kar razjokala, saj ni mogla več poslušati njegovega joka in klicanja "mami, mami."

"Tri leta sva bila skupaj in bilo je magično, zdravilno, igrivo, mirno, nežno, pa tudi naporno in polno odkrivanja stvari o sebi in njem. Predvsem pa je bilo ogromno ljubezni. Neskončno sem hvaležna za to obilico časa, ki nama je bila namenjena. Imela sva velik privilegij."

vir: revija Lady

Naša igralka še dodaja, da se bo trudila ohraniti njun nežni ritem. Zaveda se, da bosta, čeprav je težko, morala prebroditi začetne ovire otroškega spoznavanja sveta.

Preberite si še: Rebeka Dremelj razkrila skrivnost, ki je marsikdo ni pričakoval, kaj pravite na ta prizor?