Rebeka Dremelj razkrila skrivnost, ki je marsikdo ni pričakoval, kaj pravite na ta prizor?

Rebeka Dremelj razkrila skrivnost, ki je marsikdo ni pričakoval, kaj pravite na ta prizor? (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
19. 9. 2022

To je naredila v svojem slogu - z veliko humorja! Seveda je nasmejala številne, še posebej zato, ker je tudi sama imela na obrazu širok nasmešek.

Rebeka Dremelj, naša nekdanja misica in pevka, je res dama, ki rada preseneča. Zna se pohecati, tudi na svoj račun. Vrsto let smo je bili vajeni z bujnimi in dolgimi rjavimi lasmi, ki pa si jih je pred časom skrajšala in si omislila moderno pričesko - paža z dolgim frufrujem. Taka frizura ji odlično pristoji, z njenega obraza odvzame nekaj let, tako da je videti res mladostno in živahno.

Preberite še: Uff, Ana Tavčar Pirkovič je v teh pajkicah videti več kot odlično, njena zaobljena zadnjica pa je v prvem planu!

No, s posnetkom, ki ga je pred kratkim objavila na Instagramu, pa je številne nasmejala. Za trenutek se je spet prelevila v dolgolasko, tako da se je na prvi pogled zdelo, da so njeni lasje spet tako dolgi, kot so bili včasih. A potem je sledilo presenečenje! Ko je vstala, so lasje ostali - na tleh! Rebeka se je očitno na vso moč zabavala, saj je slišati, da se prešerno smeji.

"Takle mamo🤣 Skrivnost fotk z bujnimi lasmi je razkrita🤣🤷‍♀️," je zapisala Rebeka ob prizoru, ki je nasmejal številne njene sledilce. Ti so vnovič družno ugotovili, da je res izjemna - in polna presenečenj. Bravo, Rebeka!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)