Igralka Iva Krajnc Bagola obrača glave v rumenih kopalkah: Res je čudovita!

Iva Krajnc (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
16. 7. 2020

Postavna igralka s svojo družino uživa na zasluženih počitnicah v Grčiji.

Tam je tudi ostal zabeležen lep trenutek, ko Iva v rumenih enodelnih kopalkah uživa v obroku. Videti je umirjena in sproščena, očitno je, da ji počitnice še kako godijo. Kako ji ne bi, saj jih preživlja v družbi svojih najbližjih - hčerkice Sofie ter soproga Aljoše. Zna pa si vzeti tudi čas zase in poskrbeti za svoje dobro počutje, ki se odraža tudi na njenem mladostnem videzu.

Njuna hčerkica je zdaj živahna sedemletnica, igralka in njen soprog pa v starševstvu zelo uživata, zato so družinske počitnice tisto, na kar vsi trije komaj čakajo.

Iva je pred časom v intervjuju za Story dejala: "Starševstvo je res velika stvar. Življenje, kot si ga poznal, se ti naenkrat obrne na glavo, tisto, kar so se ti nekdaj zdele skrbi, so zdaj malenkosti. Ko dobiš družino, se sprožijo neverjetni odmerki ljubezni, hkrati pa se pojavi tudi veliko novih strahov, večjih kot kdaj prej. Zato je ljubezen še večja, strahovi pa manjši, če vse to lahko deliš s pravim človekom. Srečna sem, ker se z Aljošo razumeva bolje kot kdaj prej." In očitno je še vedo tako, saj Iva naravnost žari in je videti nadvse mladostno.