Igralka Mojca Fatur pri Zvezdani odkrito o tem, kako je neozdravljiva bolezen vplivala na njeno življenje

Mojca Fatur (foto: Alesh Maatko) Alesh Maatko
27. 10. 2020

Igralka Zvezdana Mlakar na nacionalni televiziji vodi svojo oddajo, v kateri gosti številna znana imena.

Marsikdo med pogovorom z Zvezdano razkrije tisto, kar javnost še ni vedela. V zadnji oddaji je tako gostila igralko Mojco Fatur, ki je odkrito spregovorila o težki izkušnji, ki ji je spremenila življenje.

Sprva je dvomila, ali bi svojo zgodbo razkrila, potem pa se je odločila, da jo bo. Dejala je: "To je moč, za katero je potrebno vedeti, da jo imamo. In zato bom podelila stvari, ki so zame zelo osebne."

Preberite si še: Klemen Slakonja razkril, kje sta z Mojco Fatur uživala sama, brez njunih otrok

Nagrajena igralka, mama treh otrok in partnerica Klemna Slakonje, je dejala, da se ji je pred nekaj leti življenje postavilo na glavo. Bila je na rutinskem pregledu, na katerem so ji odkrili krvno bolezen, imenovano mielodisplastični sindrom, ki naj ne bi bila ozdravljiva.

"Ko se je pojavila ta ideja, da mene že čez par mesecev, ne vem, na primer ni, sem tulila dneve in noči. Zaradi joka sem imela 14 dni zabuhel obraz," je bila iskrena Mojca, ki se je odločila za samozdravljenje in posvečanje sebi. Kot pravi, je sklenila, da bo telo spravila do zdravja s pomočjo uma in odkritja namena svojega bivanja na svetu. Pot je bila zahtevna, saj so obstajali trenutki, ko so se ji sesule vrednote, ko ni vedela, kdo je. A je vztrajala na svoji poti.

Njen partner Klemen, za katerega pravi, da je zelo hvaležna zanj, jo je podpiral v njeni odločenosti, da ozdravi. Zdaj je njena krvna slika odlična. Več o njeni zahtevni poti boste izvedeli na tej povezavi, kjer si lahko ogledate oddajo.

Priporočamo