Indira Ekić povedala, da se s tem ne obremenjuje preveč, pomembnejše so ji druge stvari (in brez slabe vesti si privošči TO)

30. 5. 2023
Deli

Ah, vedno, ko se nekdo izpostavi v javnosti, se najdejo zlobneži, ki imajo nešteto pripomb. To dobro ve tudi Indira Ekić, ki jo skupaj z njenim Maticem gledalci z veseljem spremljajo v šovu Super par.

1 / 2
https://www.instagram.com/indiraekic/

Verjetno si res nikoli ni mislila, da se bodo popolni neznanci tako intenzivno ukvarjali z njeno težo pa tudi z videzom. No, Indira Ekić je nadvse odločna mlada dama, ki z očitki na njeno kilažo kar hitro opravi. Številni so jo občudovali, ko je v šovu The Biggest Loser izgubila odvečno kilažo in pokazala, da je to še kako mogoče, če je le volja. No, pozneje so se kilogramčki vrnili, a sama se s tem resnično ne obremenjuje - tako kot z mnenjem drugih ljudi o njej ne. V pogovoru za revijo Lady je pred časom dejala, da se je res zredila in da se ne obremenjuje s tem. "Sem pa od lanskega snemanja šova Super par izgubila že deset kilogramov. Ponosna sem na svojo postavo z oblinami in taka, kot sem, se dobro počutim. Rada pokažem postavo in se temu primerno tudi oblačim. Brez slabe vesti oblečem tudi kakšen bolj oprijet kos garderobe," je še dodala (berite dalje) To so moji kilogrami in ponosno jih nosim. Poleg tega sem taka, kot sem, všeč tudi Maticu, ki pravi, da ga veseli, ker ima kaj za prijeti,«

Morda vas še zanima: Nataša Pirc Musar pokazala novega člana njene družine, te ljubkosti se ne boste mogli nagledati!

Vabljeni k ogledu podcasta s Katarino Benček in Markom Pavlovićem!

Gre za enega izmed najbolj priljubljenih parov na očeh javnosti. Danes imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, ki spremljajo njuno življenje. Preživljata se z ustvarjanjem vsebine za različna podjetja, najraje v potovalnem smislu - v tujini in doma. Pred kratkim smo ju spremljali v šovu Super par, kjer sta se Sloveniji pokazala v popolnoma drugačni luči. Več o Katarini in Marku, njunem odnosu, reševanju konfliktu, snemanju resničnostnega šova, delu potovalnega vplivneža in nekaj sočnih zanimivosti, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave z Živo Avžner.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu