Indira Ekić pred poletjem o svoji kilaži zdaj pravi tole, razkrila je, kaj se je pravzaprav dogajalo

22. 5. 2023
Deli
Indira Ekić pred poletjem o svoji kilaži zdaj pravi tole, razkrila je, kaj se je pravzaprav dogajalo (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Znana slovenska vplivnica je nastopila v šovu Super par, a ob tem se ni mogla izogniti kritikam na račun njenih kilogramov.

Indiro Ekić smo dodobra spoznali v šovu The Biggest Loser, v katerem je izgubila precej kilogramov, pa tudi spoznala ljubezen svojega življenja, Matica Kolenca. Zaljubljenca sta še vedno skupaj in letos sta naredila še korak naprej - zaročila sta se! Indira je zdaj spletna vplivnica, ki je dobro znala izkoristiti svojo prepoznavnost. Svojim sledilkam razkriva skrivnosti ličenja in nege kože, posel pa ji gre odlično od rok.

Preberite še: Tak paradiž obkroža kuharskega chefa Bineta Volčiča, nič čudnega, da ga nikakor noče zapustiti

No, ko je nastopila v šovu Super par, so se v javnosti pojavili ne prav prijazni komentarji o njeni kilaži, saj se je zredila. Sama se na nesramne besede zavistnežev ne ozira in mirno živi svoje življenje, v katerem uživa v vsakem trenutku. Za revijo Lady je pred kratkim dejala, da se ne obremenjuje s kilogrami, pa čeprav je od snemanja šova dobila skoraj vse kilograme, ki jih je takrat izgubila.

Morda vas zanima: Darja Zgonc je imela nekoč takole dolge lase in ta pričeska jo pomladi za vsaj 15 let!

In kako je z njo zdaj?" Sem pa od lanskega snemanja šova Super par izgubila že deset kilogramov. Ponosna sem na svojo postavo z oblinami in taka, kot sem, se dobro počutim. Rada pokažem postavo in se temu primerno tudi oblačim. Brez slabe vesti oblečem tudi kakšen bolj oprijet kos garderobe. To so moji kilogrami in ponosno jih nosim. Poleg tega sem taka, kot sem, všeč tudi Maticu, ki pravi, da ga veseli, ker ima kaj za prijeti," je bila neposredno iskrena Indira.

Lahko dodamo samo, da je upravičeno lahko ponosna nase. V zasebnem življenju je srečna, pa tudi po poslovni plati ji odlično gre. Najpomembnejše je, da ima zdravje in ljubezen, tako da se je besede kritikov niti malo ne dotaknejo. Vsi smo samo ljudje, tudi Indira - in ne, nismo popolni. Dobro bi bilo, če bi to malce bolj ponotranjili, se vam ne zdi? Vse dobro, Indira!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast z Indiro Ekić:

"Vedela sem, kaj me čaka, ko bom šla v Super par. To je resničnostni šov. Slovenci to najraje gledamo in najraje komentiramo. To je naš nacionalni šport. Pričakovala sem, da se bo ogromno ljudi obregnilo v mojo težo, ker so me vsi spremljali v The Biggest Loserju. Vedo, kakšno transformacijo sem naredila, opazno je tudi, da sem se zdaj zredila. Pričakovala sem, da bo kakšen napad na Matica, ker je osebni trener, kako se lahko partnerica osebnega trenerja zredi. Kako že pravijo? Kovačeva kobila je vedno bosa. Ali je zaradi tega on slab trener? Ni," je pojasnila.

Več o Indiri, sodelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki, izveste z ogledom nove epizode Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave. Se poslušamo?