Iris Mulej v spodnjem perilu pokazala, da je njena postava še vedno POPOLNA, samo poglejte jo!

28. 9. 2022
Deli
Iris Mulej v spodnjem perilu pokazala, da je njena postava še vedno POPOLNA, samo poglejte jo! (foto: Bernarda Plavšič)
Bernarda Plavšič

Naša nekdanja manekenka je že dvakrat mamica, a na njeni čudoviti postavi se to niti malo ne pozna.

Iris Mulej uživa v svojem življenju in lepem domu, ki ga ima v Črni gori. S partnerjem Admirom in njunima dvema otrokoma, Isabello in Arronom, uživajo v vsakem trenutku, ki ga preživijo skupaj.

Preberite še: Uff, Carmen Osovnikar je po TEJ preobrazbi skoraj neprepoznavna, priznajte, tudi vi ne bi vedeli, da je to ona!

Iris je zdaj prava vplivnica, na družbenih omrežjih pogosto objavi kakšen nasvet glede nege kože in las, pa tudi modnih trendov. Sama ima izbran okus in vedno izbere take stajlinge, v katerih je videti modno in naravnost popolno. Pred kratkim pa je navdušila s fotografijo, ki je nastala v njeni kopalnici.

Na sliki je Iris oblečena zgolj v črno spodnje perilo in z razpuščenimi, dolgimi ter bujnimi temnimi lasmi. Zdi se, da se je čas zanjo ustavil, saj je njena postava taka, kot je bila pred leti, ko je še hodila po modnih pistah. Tokrat je pokazala, kakšno nego uporablja za svoje lase - to je pri takih dolgolaskah, kot je ona, zelo pomembno, saj je treba tako pričesko res skrbno negovati.

Z objavljenim prizorom je čisto navdušila svoje sledilke in sledilce, ki se jim je zdela naravnost čudovita, to pa so ji tudi jasno dali vedeti.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave