Uff, Carmen Osovnikar je po TEJ preobrazbi skoraj neprepoznavna, priznajte, tudi vi ne bi vedeli, da je to ona!

27. 9. 2022
Deli
Carmen <br />Osovnikar<br /><h1>Ste dolgo oklevali, ko so vas povabili v oddajo?</h1>Priznam, da sem imela nekaj pomislekov, sploh po negativni izkušnji spomladi. Nato pa sem dojela, da gre za šov, v katerem lahko Slovenke in Slovenci spoznajo pravo Carmen: romantično, nežno, uspešno poslovno žensko, ki je vse, kar ima, ustvarila sama.<br /><h1>Kako so vašo odločitev sprejeli najbližji?</h1>Meni je v življenju najbližje moja mami, ki je moja zaupnica, vzornica in najboljša prijateljica. Sva izjemno povezani, kadar le lahko, večino skupnega prostega časa preživiva skupaj. In ker je bila mami navdušena, ko sem ji povedala za vabilo v šov, sem svojo odločitev lažje sprejela. Veselim se tudi, da bo mami z mano sodelovala v šovu. Komaj čakam.<br /><h1>Vas prijateljice podpirajo ali vam zavidajo ves glamur, ki vas čaka?</h1>V življenju skozi različne izkušnje ugotoviš, kdo so tvoji pravi prijatelji. Imam dve zelo dobri prijateljici, ki ju boste tudi spoznali v šovu. Me podpirata, sta ponosni name, sta najboljši prijateljici, kar si jih lahko želim, in tako bo ostalo za vedno. Tudi če se zaradi obveznosti ne vidimo po dva ali tri mesece, je ob snidenju tako, kot da bi se videle vsak dan. Za nekatere 'prijateljice' pa že zdaj vidim, kako bodo zavistne, ampak to v resnici niso prijateljice.<br /><h1>Ste spremljali ameriško verzijo resničnostnega šova?</h1>Nisem, vendar okvirno vem, kako poteka. Televizije namreč ne gledam veliko, nimam časa, veliko delam in potujem. Slišala sem, da je bilo veliko prepiranja, nisem pa prepričana, da ni bilo to načrtovano.<br /><h1>Imate občutek, da tudi sami živite sanjsko življenje?</h1>Ja. In na to sem ponosna. Odkar sem samska, zdaj bo dve leti, sem prvič imela čas se ukvarjati samo s sabo. Postala sem uspešnejša, predvsem pa bolj svobodna. Ponosna sem nase, da sem naredila tak preobrat v svojem življenju. Priznam, da znam biti težka oseba, saj vem, kaj hočem in ne odstopam od tega. In če me moški ne more sprejeti take, sem raje srečno samska kot nesrečno vezana.<br /><h1>Kaj sploh pričakujete od šova?</h1>Veliko zabave, nova poznanstva, druženje s super ženskami, s katerimi se že zdaj ujamemo in se spodbujamo. Menim, da lahko naredimo dober šov za gledalce, saj smo vse uspešne, hkrati pa znamo uživati svoje življenje, velikokrat tudi na veliki nogi, to je pa tisto, kar ljudi zanima.<br /><h1>Kaj je vaš življenjski moto?</h1>Love Yourself. (foto: Foto: Marko Delbello Ocepek)
Foto: Marko Delbello Ocepek

No, vsaj na prvi pogled ne, tako kot smo bili presenečeni v našem uredništvu in smo se morali kar dvakrat prepričati!

Postavno Carmen Osovnikar so gledalci najprej spremljali v priljubljenem šovu Sanjski moški, potem pa še v drugem, v oddaji The Real Housewifes Slovenija. Marsikdo si je Carmen zapomnil po njenem naravno blestečem videzu, po dolgih in svetlih laseh ter modnih kombinacijah, ki so puščale brez besed.

Preberite še: Nika Urbas pokazala, kakšno spodnje perilo jo navdušuje: V njem je pozirala kot pravi fotomodel, čudovita je!

Carmen se je tudi po tem, ko so kamere ugasnile, pogosto pojavljala v javnosti. Pred kratkim pa nas je presenetila s čisto drugačnim videzom in priznamo, da smo jo komaj prepoznali.

Nič več ni svetlolaska, temveč je postala - rjavolaska! Seveda je ob tem spremenila še slog šminkanja, tako da je njena preobrazba popolna. To zagotovo ni bil lahek korak, a se je pogumno odločila za drugačno barvo las, povsem nasprotno od tiste, ki jo je imela doslej.

Moramo priznati, da je res prava modna kameleonka. Marsikomu se zdi, da je kot temnolaska nekoliko podobna eni od sester Kardashian. Kaj pa pravite vi? Kakšna se vam zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Carmelita (@carmen_osovnikar7)