Nika Urbas pokazala, kakšno spodnje perilo jo navdušuje: V njem je pozirala kot pravi fotomodel, čudovita je!

26. 9. 2022
Deli
Nika Urbas pokazala, kakšno spodnje perilo jo navdušuje: V njem je pozirala kot pravi fotomodel, čudovita je! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Nič čudnega ni, da jo je ta komplet, ki ji pristoji kot ulit, čisto navdušil.

Modna poznavalka in vplivnica Nika Urbas ima izklesano postavo, za katero se trudi vsak dan. Rezultat je tu: raven trebušček brez trohice maščobe, vitek pas, izklesane noge ter čvrste roke. Nima težav, ko si je treba obleči kopalke in tudi - spodnje perilo.

Preberite še: Hajdi Korošec Jazbinšek v TEJ kreaciji pustila brez besed, videti je drzna in malce "poredna"

Pred kratkim je svojim sledilkam pokazala, kakšno perilo je izbrala zase in tudi zapisala, zakaj jo je tako navdušilo. "Rdeče perilo ni ravno za vsak dan, roza je pa včasih malce melanholična. Barva breskve je pa ravno nekje vmes in tako zelo univerzalna. Tole jesen sem dejansko na misiji, da v svoj predal s perilom vnesem malce več življenja (praktično vse kar imam v njem je beige). In to je to!," pravi Nika.

Za lepe prizore je prejela številne všečke, saj je videti res fantastično. Barva perila se je zdela marsikomu zelo lepa in prepričani smo, da bodo številne modne navdušenke sledile njenemu zgledu ter z barvnim perilom popestrile svojo omaro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan