Iva Krajnc Bagola naravnost cveti, se za tem skriva ... ta lepa novica?!

11. 7. 2024
Deli

Naša igralka je videti naravnost bleščeče in vse zanima, ali to drži ...

In sicer prepričanje, da ljubezen samo še polepša osebo. V primeru Ive Krajnc Bagola je očitno res tako. S soprogom Aljošo sta namreč pred kratkim obeležila obletnico poroke, če gre sklepati po prizoru, ki ga je objavila na svojem Instagram profilu.

Verjetno sta kot večina zakoncev preživela tako dobre čase (kar ni težko) kot malo manj dobre, a povezava med njima je nesporna, tako kot veliko razumevanje. Ljubezni nikoli ni preveč, med njima pa je ta še kako očitna. Zdi se, da sta si vzela malce oddiha od obveznosti in dragocene trenutke preživela skupaj ter se z veseljem spomnila dneva, ko sta izrekla usodno da.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Krajnc Bagola (@ivabagola)

Ob tej priložnosti je naša igralka izbrala oblačila v barvi, ki še dodatno poudari njeno svežo polt, rahlo zagorelo kožo in svetle lase. Modri top z ujemajočimi se hlačami je prava izbira za tople, poletne dneve, ki jih oba naravnost obožujeta. Iva je videti sproščeno in mladostno, s svojim širokim nasmehom pa je povedala čisto vse. Oba imata zahteven in naporen delovni tempo, a se znata tudi ustaviti in si privoščiti počitek.

Par sta že štirinajst let, od tega sta osem let zakonca. Iva in Aljoša veljata za zelo skladen par, ki uživa v potovanjih in dobri hrani, rada uživata v sladkem niču, Aljoša pa je v zadnjem času tudi vse bolj popularen pisatelj knjig za samopomoč, ki so med slovensko publiko vse bolj priljubljene in zdi se, da je po dolgih letih v oglaševalskih vodah, našel nov izziv, ki ga navdihuje, motivira in mu je v veliko veselje.

Imata tudi hčerko Sofio, ki pa je v javnosti ne izpostavljata in ščitita njeno zasebnost. Zagotovo si bodo v tem poletju vzeli veliko družinskih trenutkov in jih preživeli tako, kot jim najbolj ustreza - morda tudi daleč stran od mestnega vrveža, v iskanju malih (a hkrati velikih) užitkov. In to jim iz vsega srca privoščimo!

Preberite še: