Iva Krajnc Bagola pokazala svojo mamo, oboževalci pa sprašujejo: "Je to vaša sestra?!"

Iva, Iva, Iva! Pred kratkim sem naletela na tvojo fotografijo iz leta 2010. Neverjetno, kako se ljudje spremenijo v kratkem času. Prepotovala si težko pot od stilsko zgrešene do stilsko dovršene modne navdušenke. Tukaj si ostala dokaj klasična, a vseeno zvesta svojemu stilu, kjer se prepletajo elementi moške in ženske estetike. Ne poznam dekleta, ki bi tako dobro nosilo moške kroje, čestitke! Preprosto in drugačno. (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
30. 3. 2022

Naša priljubljena igralka ob svoji mami naravnost žari!

Tudi v njunem primeru drži pregovor, da jabolko ne pade daleč stran od drevesa. Iva Krajnc Bagola je na svojo mamo nadvse ponosna in vesela, da lahko trenutke preživlja z njo. Ob materinskem dnevu je pokazala, kdo je oseba, ki ji je vedno stala ob strani.

Preberite še: Hčerkica Iris Mulej obvlada tole, njena lepa mama je izjemno ponosna!

Oboževalce je nežni prizor, ki ga je Iva objavila na svojem Instagram profilu razveselil, v komentarjih so se odzvali s številnimi komplimenti pa tudi z vprašanjem, ali gre za njeno sestro. No, verjetno so s tem hoteli povedati, da je tudi mama videti nadvse mladostno in vitalno.

Podobnost med njima je očitna, obe krasi blag in prijazen pogled in lep nasmešek. Pa tudi jasno je, da je Iva, ki je tudi sama mamica mali Sofiji, po njej podedovala svojo lepoto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Krajnc Bagola (@ivabagola)