Jan Plestenjak končno pokazal tisto, kar so številni že dolgo pričakovali, s tem je marsikoga res razveselil

Jan Plestenjak končno pokazal tisto, kar so številni že dolgo pričakovali, s tem je marsikoga res razveselil (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
18. 10. 2022

V zadnjem času je bil zelo zaposlen - poleg nastopov na koncertih ga je doma čakalo delo, ki se ga je resnično veselil.

Naš glasbenik Jan Plestenjak je prek družbenih omrežij oboževalcem sporočil, da nastaja nekaj novega - delal je na novi pesmi in videospotu, ki je pred kratkim ugledal luč dneva. Njen naslov je Delam se, v videospotu pa je pokazal lepote kraja, v katerem živi, našega obmorskega bisera Strunjana.

Nastja Gabor je končno pokazala svojega jeklenega konjička, tak lepotec se skriva v njeni garaži

Za 24ur je razkril, o čem pravzaprav govori njegova nova pesem: "Nihče ni popoln. Vsi imamo svoje napake, ki se jih zavedamo ali ne. A vedno je tam oseba, ki v nas vidi le dobro in se tega tudi oklene. To je oseba, ki lahko iz nas potegne tisto najboljše, če ji le 'dovolimo' ... ali če povem drugače: ob njih smo lahko najboljša verzija nas samih. Žal se morda prevečkrat delamo, da nam je vseeno - vseeno za vse. A resnica je daleč od tega," pravi Jan.

Ana Tavčar zdaj že ločena, a njena poročna obleka še vedno jemlje dih, noro nam je všeč

Njegovi oboževalci so pesem lepo sprejeli in številni so si že ogledali videospot. Jan je tokrat hotel poudariti, kako lepo naravo imamo pri nas. Znano je, da se pogosto sprehaja po Strunjanu in njegovi okolici, kar pokaže tudi oboževalcem, ki lahko s pomočjo njegovih fotografij, objavljenih na družbenih omrežij, tudi sami užijejo malce lepe narave. Z novo, romantično pesmijo se je vsekakor na svoj način poklonil kraju, v katerem živi, in njegovim ljudem. Prepričani smo, da jo bo mogoče pogosto slišati na radijskih valovih, pa tudi na njegovih koncertih.