Jan Plestenjak razkril, kaj mu veliko pomeni - razlog, ki se skriva za tem, pa je zelo ganljiv

4. 12. 2023
Deli
Jan Plestenjak razkril, kaj mu veliko pomeni - razlog, ki se skriva za tem, pa je zelo ganljiv (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Naš pevec ne skriva dejstva, da je res navezan na svoj dom.

"Povsod je lepo, a doma je najlepše," bi lahko rekli v primeru Jana Plestenjaka, ki si največ energije za ustvarjanje nabere prav v svojem domu v Strunjanu. Sam je ljubitelj vsega lepega, tako da je tudi njegov dom poln lepih stvari, na nekatere pa ga vežejo prav posebni spomini.

Ana Maria Mitić zdaj povedala pravo resnico o nosečnosti, o kateri se je šepetalo

To je pred kratkim razkril za revijo Lady in s tem številne naravnost ganil. Doma ima veliko kosov lepega, starinskega pohištva, pa tudi unikatnih predmetov. Kot pravi sami, pa mu je posebej pri srcu ena miza, ki ni dizajnerska, a ima za njega osebno veliko vrednost.

"Gre za res krasno mizo, v Sloveniji so samo tri. Kmečka intarzija, dve sta v muzeju, eno imam pa jaz doma. Nanjo me vežejo številni spomini, na tej mizi je namreč moja mama slikala, nas previjala, ko smo bili še otročički, kuhala, sprejemala goste … Ta miza ima zame res neverjetno zgodovino," je bil iskren Jan.

Dodal je, da ko sedi tam, ima v sebi lep občutek. Povedal je še, da se doma najraje zadržuje v dnevni sobi - na udobnem kavču. Pravi, da je njegov kavč na treh koncih že pošteno zguljen. Na njem rad počiva in gleda televizijo v trenutkih, ko potrebuje sprostitev. To je pred časom pokazal tudi na svojem Instagram profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)

Sicer pa je nedavno presenetil oboževalce, ko je napovedal enoletni premor. Njegov nastop na silvestrovo v Kopru bo namreč zadnji pred premorom. Malce pozneje je na radiu Veseljak še pojasnil, zakaj se je odločil, da se za eno leto poslovi s koncertnih odrov.

Meg Ryan se vrača na filmska platna - njena kariera pa je zaradi prešuštva visela na nitki

Med drugim je povedal, da številni mislijo, da se poslavlja za vedno, čeprav gre zgolj za enoletno koncertno pavzo. Kaj pa bo počel? "Zadnjič se sprehajam in mi je en gospod rekel, če bom kakije prodajal. Sem rekel ne ne, samo eno leto dopusta." Ampak to zanj ni nekaj novega, že v preteklosti si je vzel podobne premore.

Razkril je še, kaj bo počel v tem času - pravi, da bo posnel nov album, saj ima že veliko napisanih pesmi. Mi smo prepričani, da ga v času premora njegovi oboževalci ne bodo pozabili in da bodo komaj čakali, da ga spet slišijo in vidijo na koncertnih odrih.

BONUS VIDEO: Pogovor Urške Pirš s televizijsko voditeljico Petro Kerčmar