Ana Maria Mitić zdaj povedala pravo resnico o nosečnosti, o kateri se je šepetalo

29. 11. 2023
Deli
Ana Maria Mitić zdaj povedala pravo resnico o nosečnosti, o kateri se je šepetalo (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Voditeljica in vsestranska umetnica Ana Maria Mitić je pred časom dobila nespodobno opazko in kar hitro opravila z ugibanji.

Voditeljica Ana Maria Mitić je danes ponosna mamica sina Leva, ki ga enostavno obožuje in ne skriva, da je materinstvo zares močna izkušnja. "Tako močna izkušnja, kot je materinstvo, me je nedvomno spremenila. Upam si trditi, da na bolje! Že pred prihodom Leva sem bila prepričana, da sem izjemno razumevajoča in potrpežljiva, da se znam odlično prilagajati in vnašati optimizem tudi v bolj zapletene življenjske situacije. No, malce sem se zmotila, ker zdaj vidim, da je, sploh pri potrpežljivosti, še veliko možnosti napredka. (smeh)," je pred časom povedala za Story.

"Dokler živimo, se učimo novih stvari, vsekakor lahko potrdim, da nosim s seboj nekoliko več modrosti in da sem manj zaletava, predvsem pa – če je to sploh možno – veliko bolje improviziram. Starševsko vlogo jemljem nadvse odgovorno, kot mama vem, kaj je za Leva najbolje, in njegove interese neumorno varujem. Predvsem se trudim upoštevati nasvete številnih starejših, ki so mi v izjemno velikem deležu govorili, da naj poskusim čim več časa nameniti Levu, vsaj ta prva leta, ker tako zelo hitro minejo in se jih ne da vrniti," je še dodala.

Pred časom je na dan prišel njen razhod z zdaj že bivšim partnerjem, s katerim imata skupaj sina Leva, javnost pa dolgo časa ni vedela, da sta se razšla."Drži, kar dolgo sem razhod z Levovim očetom držala v tišini. Roko na srce, je bilo to najbolje, saj tudi znanci in prijatelji, kljub iskrenim nameram, niti ne vedo, kako zares pomagati," je bila iskrena.

"Potem pa le sledijo tako imenovani mehiški telenoveli. Zanima jih, kaj je novega, kaj se je dogajalo v sodnem procesu, kako živim in tako naprej; preprosto nisem imela moči obveščati čisto vsakega radovedneža o tem, kako teče vsakdan, ki je bil že tako naporen zaradi situacije," ni skrivala naveličanosti tega, da bi vsakemu pojasnjevala svoje življenje.

"Noben razhod ni prijeten, zlasti kadar je prisoten otroček in so za vsakim vogalom opravljive oči in strupeni jeziki. Ampak najhuje je za nami in življenje teče dalje, jaz pa z veseljem opazujem, v kakšnega iskrivega, srčnega in toplega človeka odrašča ta čudoviti malček. Ravno je dopolnil pet let!" je takrat povedala za revijo Story.

Marko Vozelj pokazal, kako je za vikend užival v ženinem objemu, tukaj so fotografije

A pred časom je spet završalo, ko je revija Lady poročala, da Ana Maria Mitić ni več samska in da naj bi znova ljubila. Seveda je mnoge zanimalo, kaj se zdaj dogaja v njenem ljubezenskem življenju, a Ana Maria svojega zasebnega življenja ne želi komentirati in s tem izpostavljati svojih bližnjih, zato o njenem novem izbrancu ni nič znanega.

Revija Lady pa poroča, da je nedavno dobila neprimerno opazko, ko jo je nekdo vprašal, če je morda noseča, a je Ana Maria kar hitro opravila s tašnimi namigovanji in kar sama vsem zavezala usta. "Ne, nisem noseča," je povedala in tako je zdaj jasno, da bo njen sin Lev še naprej ostal edinček, ki ga Ana Maria naravnost obožuje in mu skuša posvetiti vsak svoj prosti trenutek.

Bonus video: Pogovor z Domnom Valičem