Jan Plestenjak zdaj razkril, kaj je doživel in to ni niti najmanj prijetno!

7. 12. 2023
Deli
Jan Plestenjak zdaj razkril, kaj je doživel in to ni niti najmanj prijetno! (foto: Anja Kovačič)
Anja Kovačič

Nepridipravi res nikoli ne počivajo, a on jih je zasačil in opozoril svoje oboževalce.

Žal je res tako, da papir in svetovni splet preneseta marsikaj - tudi takšne in drugačne prevare. To je na svoji koži pred kratkim začutil priljubljeni pevec Jan Plestenjak, ki pa je takoj obvestil svoje oboževalce, naj ne nasedajo. In za kaj je šlo?

Očitno so nepridipravi na spletu ustvarili njegov lažni profil, pri tem pa uporabili tudi lažno osebno izkaznico. Vse skupaj je Jan razkril na svojem Facebook profilu, kjer je opozoril: "No - še osebno izkaznico ponarejajo, da bi jim ljudje verjeli. Ne nasedajte, dragi moji. To spodaj ni moja osebna. Se enkrat-edini moj profil je ta -z modro kljukico." Ob tem je objavil še fotografijo lažne izkaznice.

Oglasilo se je kar nekaj njegovih oboževalcev in sledilcev ter opisalo svojo izkušnjo z njegovimi lažnimi profili. "Ja , mene tudi kao ti vedno znova prosiš za prijateljstvo na fejsbuku..Sem na začetku potrdila nekaj prošenj,pa so bili vsi profili lažni. Tako, da jih ne potrjujem več," je zapisala ena od njegovih FB prijateljic.

Preberite še: Našli smo fotografijo, kjer je bila Anamaria Goltes že nekaj časa noseča

"Ja no, sem bila presrečna , ko sem dobila zs s povabilom na after parti v Križankah......ampak sem prec ugotovila, po mojem odgovoru , zaradi "tvojega" izražanja...in sem tud takoj napisala, da bom prijavila, pa je tip še kr nabiju in celo poslal e-mail...Kaj čmo, Jan. Tipček te tolk obožuje, da bi rad bil ti," pa je zapisala druga.

Očitno je Jan, ki je res zelo priljubljen, tudi priljubljena tarča ljudi, ki počnejo take stvari. No, pomembno je, da jih je razkrinkal, tako da oboževalci ne bodo (več) nasedali takim in drugačnim objavam v njegovem imenu. Sicer pa jih je v zadnjem času razžalostila novica, da se Jan za eno leto poslavlja od koncertnih odrov.

Morda vas zanima: Blaž Švab razveselil z redkim prizorom, tega pri njem res nismo vajeni, svojo zasebnost skrbno skriva

V zadnjem času je res veliko nastopal in polnil koncertne dvorane, zdaj pa je očitno napočil trenutek, ko si mora vzeti nekaj mesecev samo zase. Napovedal je že, da bo v času koncertne odsotnosti ustvarjal in prepričani smo, da bo čez čas svoje oboževalce razveselil z novimi skladbami.

Zagotovo bo dragocene proste trenutke vsaj delno preživel v svojem domu v Strunjanu, za katerega je večkrat dejal, da je njegovo zatočišče. Rad se sprehaja ob morju, da se nadiha svežega zraka - in dobi tudi kakšen navdih za nove pesmi.

BONUS VIDEO: Zdravnik Marko Pokorn, kot ga še ne poznate: ste vedeli, kakšno ljubezen ima poleg medicine?

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan