Jana Morelj je v tej (presenetljivi) družbi resnično uživala, ni skrivala, kako se počuti

19. 7. 2023
Deli
Jana Morelj je v tej (presenetljivi) družbi resnično uživala, ni skrivala, kako se počuti (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Udeležila se je dogodka, na katerega je drla množica oboževalcev (tudi) iz Slovenije.

Jana Morelj nikoli ni skrivala dejstva, da je ljubiteljica malce trših glasbenih ritmov in da se rada udeležuje koncertov. Priljubljena POP TV-jeva vremenarka in radijska voditeljica se je pred časom razšla s svojim partnerjem, s katerim ima hčerkico Mio. Ni ji bilo lahko, a dobro ve, da življenje gre naprej in da za vsakim dežjem posije sonce.

Preberite še: Ana Marija Mitić naravnost "zažigala" v rdečih bikinkah in pokazala zavidanja vreden dekolte

Očitno je, da si zna vzeti čas zase, takrat ko ga potrebuje - in to je naredila tokrat. Udeležila se je namreč koncerta skupine Måneskin, ki je potekal v Trstu. Tja pa se ni odpravila sama, ampak v odlični družbi - tam je bila z voditeljico Melani Mekicar in njenim srčnim izbrancem, verjetno pa se jim je pridružil še kdo. Jana je utrinke s koncerta, ki jo je očitno navdušil, objavila v svoji Instagram zgodbi, Melani pa je objavila fotografije.

Na eni od njih lahko vidimo nasmejano in zadovoljno Jano, ki ne skriva, da v glasbi priljubljene skupine in v njihovem energičnem nastopu nadvse uživa (vse slike si lahko ogledate, če podrsate desno). Sicer pa smo opazili, da so koncert obiskali še nekateri drugi znani Slovenci in Slovenke, ki so utrinke objavili na družbenih omrežjih,

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

Navdušena Melani pa je ob veselih prizorih zapisala, da je že drugič obiskala koncert omenjene skupine, ki je med njenimi najljubšimi. In seveda ne dvomimo: tako Jana kot Melani sta prizorišče zapustili polni čudovitih vtisov, ki bodo še dolgo ostali z njima.

Morda vas zanima: Vau, Dejan Krajnc je naredil nekaj, kar ni pričakoval nihče in čisto presenetil (oboževalke pa ...)

BONUS VIDEO: Pogovor z Dajano Smolnik, mag. dietetike, ki stoji za Instagram profilom @jem.z.glavo. Dajana ozavešča predvsem o motnjah hranjenja in motnjah prehranjevanja ter ljudem pomaga, da vzpostavijo zdrav odnos do hrane.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem