Jana Morelj zdaj o svojem sanjskem moškem povedala tisto, kar so mnogi že nekaj časa vedeli

19. 5. 2024
Deli
Jana Morelj zdaj o svojem sanjskem moškem povedala tisto, kar so mnogi že nekaj časa vedeli (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Voditeljica Jana Morelj ne skriva, da ji je všeč takšen tip moških.

Voditeljica Jana Morelj je že nekaj časa spet samska, saj je v začetku lanskega leta na dan prišlo, da se je razšla s svojim srčnim izbrancem, s katerim imata skupaj hčerko Mio, ki je vsak dan večja lepotica in mnogi so že danes navdušeni nad njenimi dolgimi lasmi, ki ji segajo skoraj do pasu. Vsekakor se zdi, da je močne lase podedovala po svoji lepi mami.

Jasna nikoli ni kaj veliko govorila o koncu svojega razmerja, med vrsticami je povedala zgolj to, da nista več skupaj. Seveda pa vse zanima ljubezenski status naše lepe voditeljice in kakšni moški so ji danes všeč. "Po eni strani ti grejo na živce, ker niso taki, kot bi želela, da so. Po drugi strani se ti smilijo, ker preveč pričakujemo od njih. Ti želiš, da je moški malo gozdarja, da je princ na belem konju, da je psihoterapvet, da je vse v enem. Ampak to je zelo težko," je Jana pred časom povedala v podkastu Tisti dnevi v mesecu.

Seveda bi danes verjetno iskala drugačnega moškega, kot ga je recimo pred 20 let in danes ima jasno vizijo, kakšnega partnerja si želi imeti ob sebi. "Zdaj bi čisto drugačnega kot 20 let nazaj. Takega, da se zna pogovarjati, da je komunikacija, da je odgovoren, da je tam, kjer ga rabim. Pa humor, to je meni zelo pomembno. Ful enih stvari se reši s smehom. Da me, če sem jaz čisto ra*******a, zna spravit v smeh," je bila iskrena.

Jana o svojem zasebnem življenju ne govori veliko, je pa pred časom razkrila, da je v ljubljanski Šiški kupila stanovanje in povedala, da je bila to kar velika prelomnica v njenem življenju. Jana ni skrivala, da si je želela imeti svoje stanovanje v Ljubljani, a jo je bilo strah, da takšnega stroška ne bo nikoli zmogla, ker so šle cene nepremičnin v zadnjem času v nebo. A na koncu se ji je posrečilo, da je v ljubljanski Šiški kupila stanovanje, ki pa ga pred nakupom sploh ni videla in šele nato ugotovila, kaj vse jo čaka in v kaj se je podala.

Jana je stanovanje kupila na javni dražbi, veliko je okoli 40 kvadratnih metrov in zanj je odštela 132 tisoč evrov, je povedala v podkastu pri Nini Gaspari, kjer je razkila tudi to, da je stanovanje prvič videla šele po letu dni od nakupa in priznala, da jo čaka veliko dela, a se zaveda, da ima stanovanje velik potencial, le temeljita prenova bo potrebna, nato pa bo to njen dom, ki si ga je že tako dolgo želela.

Ob tem pa je povedala tudi, da je zanj vzela kredit in se ob tem tudi duhovito pošalila. "Še dobro, da imam dve službi." Vsekakor je Jana s tem uresničila svojo veliko željo, prav gotovo pa ji bo prenova in vse kar sledi v veliko veselje in predvsem užitek, da bo končno lahko povsem na svojem.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave