Jana Morelj se ne obremenjuje z zadevo, ki pesti številne ženske, razkrila je, kakšna je njena rešitev za to nadlogo

8. 6. 2023
Deli
Jana Morelj se ne obremenjuje z zadevo, ki pesti številne ženske, razkrila je, kakšna je njena rešitev za to nadlogo (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Marsikatera dama se pred poletjem začne malce pretirano obremenjevati s kakšnim odvečnim kilogramčkom in s tem, kako bo njeno telo videti v kopalkah.

A simpatična vremenkarka in voditeljica Jana Morelj zagotovo ni med njimi. Za revijo Lady je odkrito povedala, kako je s temi zadevami pri njej - posluša namreč svoje telo, ki ji jasno pove, kaj mu ustreza in kaj ne. "Na srečo obožujem zelenjavo in nisem preveč sladkosneda," zase pravi Jana.

Preberite še: Kaaaj?! Taka je bila pred 30 leti Katarina Čas, bi jo prepoznali? (ja, že takrat je nastopala)

Dodaja še, da je včasih sicer kakšen kilogram preveč, a ga lahko z bolj zdravo hrano in veliko gibanja hitro stopi. No, dejstvo je, da obožuje šport in se z njim rada ukvarja. Tako ves čas telovadi in veliko hodi na sprehode. "Veličina izziva pred skokom v kopalke pa je odvisna od tega, kako se neko obdobje počutim v svoji koži. Ko pa sem enkrat v kopalkah in v vodi, je vseeno," pravi Jana.

Dodala pa je še eno dejstvo, in sicer, da se z leti človek vse manj obremenjuje in začne preprosto - uživati. In to je tisto, česar bi se morda morali malce bolj zavedati: ni pomembno, kako smo videti, pomembno je, da se v svojem telesu počutimo dobro in zadovoljno - pa tudi s kakšnim kilogramčkom preveč.

Preberite še: Takole je bil videti Blaž Švab, ko je bil še deček, s tem prizorom je raznežil, saj je v družbi posebne osebe

Sicer pa sama ne skriva dejstva, da je nad poletjem navdušena, pa tudi nad živahnimi barvami, ki takrat pridejo v ospredje. Komaj čaka, da bo prišel tisti čas, ko bo lahko nosila kratke majčke z naramnicami, kratke hlačke, japonke, natikače ... Priznamo, tudi mi po tem deževju že komaj čakamo toplejše dneve, polne sončnih žarkov. Ti bodo zagotovo kmalu tukaj!

Poglejte si še: Katarina Benček in Marko Pavlović sta eden izmed najbolj priljubljenih parov na očeh javnosti. Danes imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, ki spremljajo njuno življenje. Preživljata se z ustvarjanjem vsebine za različna podjetja, najraje v potovalnem smislu - v tujini in doma. Pred kratkim smo ju spremljali v šovu Super par, kjer sta se Sloveniji pokazala v popolnoma drugačni luči. Več o Katarini in Marku, njunem odnosu, reševanju konfliktu, snemanju resničnostnega šova, delu potovalnega vplivneža in nekaj sočnih zanimivosti, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave.