Takole je bil videti Blaž Švab, ko je bil še deček, s tem prizorom je raznežil, saj je v družbi posebne osebe

6. 6. 2023
Deli
Takole je bil videti Blaž Švab, ko je bil še deček, s tem prizorom je raznežil, saj je v družbi posebne osebe (foto: Goran Antley)
Goran Antley

O svoji zasebnosti ne govori prav veliko, zato so taki prizori toliko bolj dragoceni za njegove oboževalce.

Blaž Švab je zdaj že dodobra uveljavljeno ime na slovenski estradi. Je glasbenik in televizijski voditelj, ki ga gledalci vedno z navdušenjem spremljajo. Je tudi eden od tistih slavnih osebnosti, ki svoje zasebnosti ne razkrivajo preveč, zato so njegovi oboževalci toliko bolj veseli, ko pokaže kakšen utrinek iz svojega življenja.

Morda vas zanima: Kuharski mojster Bine Volčič pokazal, kakšna je njegova spalnica v čudoviti hiši na Goričkem (vaaau!)

Tako jih je razveselil z objavo na Facebooku - našel je fotografijo iz svojega otroštva, s katere je jasno razvidno, da je svojo nadarjenost za glasbo razvijal že takrat. Na sliki je v družbi svojega očeta, oba pa imata v rokah harmoniko. "Ena fotografija za spomine. Z atijem Petrom v Novi Cerkvi v gostilni pri Marku. Koliko let nazaj? Kar nekaj," je veselo zapisal Blaž.

Preberite še: Uff, Saša Lendero ima zaradi tega kar slabo vest, mirno je priznala, kaj je naredila

Očitno je svoj talent podedoval po očetu Petru, kajne? In že pred leti je bilo videti, da bo fant enkrat zrasel v postavnega mladeniča, kar se je tudi zgodilo. Ena od Blaževih FB prijateljic je zapisala: "Cca 30 let, Peter kot da se nič ne stara, samo leta bežijo." No, toliko časa je minilo od takrat, ko je nastala fotografija. Lahko samo dodamo, da je oče Peter zagotovo nadvse ponosen na svojega sina, ki si je ustvaril zavidanja vredno kariero - in seveda mu je oče stal ob strani na vsakem koraku.

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave