Uff, Saša Lendero ima zaradi tega kar slabo vest, mirno je priznala, kaj je naredila

5. 6. 2023
Deli
Uff, Saša Lendero ima zaradi tega kar slabo vest, mirno je priznala, kaj je naredila (foto: Dejan Nikolič)
Dejan Nikolič

No, zgodi se tudi najboljšim, bi lahko rekli ob tem, kajne? Tudi Saši se je in to je mirno priznala.

Saša Lendero je ena od tistih znanih Slovenk, ki pazi na svojo prehrano in dobro zdravje. Pred časom, ko se je izvedelo, da sta se z Miho Hercogom razšla, je res bila pod večjim stresom, to pa se je poznalo tudi na njeni postavi. Nekoliko je shujšala, a zdaj je spet taka, kot je bila včasih.

Preberite še: Jana Morelj o voditelju Ediju Pucerju zdaj povedala tisto, kar se je že nekaj časa vedelo, a je zdaj tudi javno

Seveda nam vsem kdaj zmanjka energije, tudi njej, kar je mirno priznala. In takrat si privošči nekaj, kar ne naredi ravno vsak dan, saj se zaveda, da to ni prav najboljša odločitev. "Se tudi vam kdaj zgodi, da med vsemi obveznostmi pozabite, da še niste ničesar pojedli in, če ni časa za kaj drugega, problem rešite s kakšno nezdravo sladko pijačo, da zdržite še malo?😉🫣 ... Ali tudi vas potem peče slaba vest, zaradi nezdravega načina življenja?," je svoje sledilce iskreno spraševala Saša.

Morda vas zanima: Kuharski mojster Bine Volčič pokazal, kakšna je njegova spalnica v čudoviti hiši na Goričkem (vaaau!)

Eh, v vsakdanjem hitenju včasih res ni časa, da bi zaužili kakšen zdrav obrok in to se je očitno zgodilo tudi njej. Pomagala si je s sladko pijačo, a je ob tem očitno pomislila na posledice, zato se je tudi obrnila na svoje sledilce. Marsikdo se je prepoznal v njenih besedah, saj verjetno ni osebe, ki ne bi izkusila tega, kar je izkusila ona. Pomembno pa je, da se to ne zgodi prepogosto, posledice tega niso ravno najboljše, kajne? Sama to dobro ve, zato pa je tudi imela slabo vest, kot je namignila v svojem zapisu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.