To doslej o Jani Morelj ni bilo znano, zato ne čudi dejstvo, da je marsikoga vse skupaj zeloo presenetilo!

11. 7. 2024
Deli

In seveda ji tudi mi vse skupaj iz srca privoščimo!

Že lep čas je minil od takrat, odkar se je ena bolj priljubljenih slovenskih znanih dam, Jana Morelj, razšla s svojim partnerjem, s katerim ima hčerkico Mio. Takrat o vsem skupaj ni preveč razglabljala, svojo zasebnost se je odločila ohraniti zase, kar je treba spoštovati.

No, pred kratkim pa se je izvedelo, da simpatična Jana vnovič ljubi! Kot so poročali nekateri slovenski mediji, je srečo našla s fantom, ki mu je ravno tako ime Marko (kot njenemu bivšemu). Piše se Vidmar, in prav tako kot Jana dela na priljubljeni radijski postaji Radio 1.

Kot so izvedele kolegice v uredništvu Cosmopolitana, sta parček že nekaj časa. Letos je bil njen Marko del ekipe v akciji Deželak junak, tako da očitno - tako kot Jana - obožuje kolesarjenje. Na spodnji sliki se lahko prepričate, da je res postaven in simpatičen, tako da sta z Jano zelo lep par.

Obema - tako Jani kot Marku - želimo vse dobro in veliko lepih dni, nujno začinjenih s ljubeznijo. Tega jima zagotovo ne manjka, saj oba veljata za srčni osebi z velikim posluhom za druge ljudi. S svojimi dejanji je to Jana pogosto dokazala, in tako bo tudi v prihodnje.

Preberite še: