Jasna Kuljaj ima v teh hlačah tako zaobljeno zadnjico, kot jo pri njej še nismo videli, fotografija vas bo osupnila

Jasna Kuljaj ima v teh hlačah tako zaobljeno zadnjico, kot jo pri njej še nismo videli, fotografija vas bo osupnila (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
16. 6. 2020

Voditeljica Jasna Kuljaj je pokazala svojo čudovito zadnjico, ki je bila v novih jeans hlačah videti naravnost fantastično.

Televizijska voditeljica Jasna Kuljaj je vedno videti osupljivo, ko jo gledamo na malih ekranih in opazujemo njene seksi modne kombinacije.

Nič drugače pa niti takrat, ko se ugasnejo kamere in se Jasna obleče v bolj sproščene modne kombinacije. Tokrat se je odločila, da je čas, da nekoliko osveži svojo garderobno omaro in si privošči nove jeans kose. Ko je v trgovini preizkušala različne kavbojke, je bilo hitro jasno, da ji je eden od modelov še posebej pisan na kožo.

"Med vsemi, ki sem jih preizkusila, so me ravno te sinje/sive tako prepričale, da sem kar zaplesala," je na svojem Instagram profilu zapisala Jasna in vsem je bilo jasno, da se je pravilno odločila, saj so bile na njej videti naravnost sanjsko.

No, verjetno bi ji lepo pristajale prav vsake, saj je njena postava takšna, da si lahko privošči prav vse.

Morda vas zanima tudi: Ko boste videli zaobljeno zadnjico Jasne Kuljaj, boste obnemeli, fotografija, ki je ne gre zamuditi

Priporočamo