Po ločitvi je zdaj z Jerco Legan takole, ničesar ni skrivala (in nadvse ponosna je!)

17. 7. 2023
Deli
Po ločitvi je zdaj z Jerco Legan takole, ničesar ni skrivala (in nadvse ponosna je!) (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Očitno je sklenila, da bo uživala v vsakem trenutku svojega življenja - in tako je tudi prav! Svoje sledilce pa razveseljuje s prizori, ki vzbujajo skomine.

Za Jerco Legan, antropologinjo in publicistko, minuli meseci niso bili nič kaj enostavni. S soprogom, Milanom M. Cviklom, s katerim imata dva otroka, sta se namreč ločila. Vsak, ki je kdaj prestal kakšen tak dogodek v svojem življenju, ve, da to ni enostavno. A Jerca jasno kaže, da življenje gre naprej in odločena je, da izkoristi čisto vsak dan.

Preberite še: Tina Gorenjak v kopalkah zdaj končno pokazala, s kom uživa na dopustu in mnogi so ji zavidali tako zelo lepo družbo

Očitno se je pred kratkim odpravila nekam na morje, saj je objavila čudovite prizore. Na eni od fotogrfij je pokazala tudi svojo postavo v kopalkah, in jasno je, da je njena figura vitka in čvrsta. "No, to... Več od besed," je ob lepih prizorih zapisala Jerca, hkrati pa ni razkrila, kdo ji med dopustom dela družbo. Morda se je odpravila s svojima sinovoma ali pa s prijateljicami ... V vsakem primeru se je odločila, da bo ta podatek zadržala zase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jerca Legan (@jercalegan)

Med dopustom pa si vedno vzame čas tudi za rekreacijo - zdi se, da se zelo rada potaplja, saj jo na spodnji sliki lahko vidimo v neoprenski obleki z morsko zvezdo v rokah. Ker je ljubiteljica živali, jo je zagotovo samo pokazala in hitro "pospremila" nazaj na morsko dno, kamor tudi spada. "Morje življenja! Morala sem biti morska deklica. Ne bojim se globine, a toliko bolj plitvega življenja," je zapisala Jerca (gre za citat avtorice Anais Nin, kot je še dopisala zraven).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jerca Legan (@jercalegan)

V vsakem primeru je lepo, da je tudi sama pokazala ter dokazala, da za vsakim dežjem posije sonce. Tudi, če je kdaj hudo, je treba vedeti, da se bodo stvari spremenile na bolje, kar sama zelo dobro ve. Zagotovo bo njeno poletje zabavno, lepo, sončno in nasmejano. Polna novih moči se bo jeseni lotila svojih projektov in obveznosti, ki pa jih vsekakor ni malo.

Preberite tudi: Tako luksuzen je novi avto Tine Maze, ko ga je pokazala, so mnogi kar obnemeli, kakšen lepotec

Morda vas zanima: Pogovor z vsestransko ustvarjalko Anabel, ki razkrije marsikaj zanimivega. Vabljeni k ogledu.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu