Jernej Damjan in Taya: Zadnji dopust v dvoje

Jernej Damjan in Taya (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
25. 4. 2014

S spomladanskega oddiha sta se vrnila vrhunski smučarski skakalec Jernej Damjan in njegova žena, pevka Taya. Zaljubljenca sta si privoščila umirjen dopust na bližnjem Cipru, saj par v juliju pričakuje prvega otroka.

Čeprav sta uživala v družbi drug drugega, nam je Taya zaupala, da je Ciper pravzaprav dolgočasen in da se že veselita dne, ko bo otrok dovolj velik, da bodo lahko odšli na daljši dopust v bolj eksotične kraje.

"Letos sva se odločila za nekaj bližjega ravno zaradi nosečnosti. Ne vem, zakaj sva se odločila za Ciper. Šla sva pač poskusit, ker tam nobeden od naju še ni bil. Težko pa rečem, da sva bila navdušena. Morda bi si morala za zadnji dopust v dvoje privoščiti kaj podobnega kot prejšnja leta, ne tako umirjenega dopusta, kot je bil ta. Sezona se tam namreč šele začenja in ni bilo veliko odprtega. Niti restavracije ne. Na večerjo sva se morala odpeljati v večje mesto," sta povedala zaljubljenca, ki sta do zdaj vsako leto šla na malo daljši dopust v eksotične kraje.

"Je bilo pa super, ko sva se peljala proti mestu in opazila velik napis na zgradbi, v kateri je bila otroška trgovina. Sva kar lepo napolnila potovalki in kupila precej lepih stvari za dojenčka. No, na splošno se nama je zdelo, da imajo na Cipru ogromno trgovin za otroke in neskončno izbiro," sta še povedala.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 18/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 18/2014

Story Story 18/2014, od 23. 04. 2014