Joj, kako prisrčno, poglejte si to podobnost, hčerkica Darje Gajšek je čista kopija svoje lepe mamice!

Joj, kako prisrčno, poglejte si to podobnost, hčerkica Darje Gajšek je čista kopija svoje lepe mamice! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
27. 5. 2021

Pevka in voditeljica je predana mamica in žena, to pa pokaže tudi svojim oboževalcem.

Darja Gajšek le redko pokaže svojo hčerkico Emo, na katero sta s soprogom Alenom Jankovićem nadvse ponosna. A tokrat je šlo za posebno priložnost. Alen, sicer fizioterapevt, je namreč kondicijski trener NK Celje, Darja pa je pokazala, kako z Emo navijata za njegov klub.

Morda vas še zanima: Darja Gajšek je bila čudovita nevesta, njena poročna obleka je bila pravo razkošje

Njuna lepotička je zdaj stara štiri leta in videti je, da odrašča v pravo mlado damo. Svoji mamici je izjemno podobna, je svetlolasa in nasmejana ter zelo simpatična. Starša sta zagotovo ponosna na Emo, ki je prava mala navihanka. Darja je že pred časom v enem od intervjujev dejala, da upa, da jima bo uspelo hčerko lepo vzgojiti, mi pa smo prepričani, da se bodo njene besede uresničile.

Mala Ema ima v svojih starših prava vzornika, saj sta oba predana svojemu poklicu in družini in uspešna pri svojem delu. Prav tako ji bosta znala privzgojiti dobre delovne navade, kar je odlična popotnica za nadaljnjo pot. Brez dvoma ji bosta stala ob strani na poti, ki si jo bo nekoč izbrala zase, to pa je še najboljša popotnica, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)