Jure Košir zdaj pokazal, kakšno razkošje ima v domači kuhinji in mnogi so zeleni od zavisti

7. 4. 2024
Deli
Jure Košir zdaj pokazal, kakšno razkošje ima v domači kuhinji in mnogi so zeleni od zavisti (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Nekdanji alpski smučar Jure Košir v športnem pokoju zelo uživa in se zna zelo razvajati.

Nekdanji alpski smučar Jure Košir se doma zelo rad razvaja in uživa v svojim malih rutalih in med njimi je tudi pitje dobre kave. Jure ni eden tistih, ki bi si kavo kuhal sam, to raje prepušča kavnemu avtomatu, ki ga ima v svoji lepi kuhinji, ki jo mnogi obožujejo, saj je zares nekaj posebnega in opremljena zelo sodobno in moderno.

Kavo pa prav gotovo najraje spije v družbi svoje lepe srčne izbranke. Jure Košir je že nekaj let srečen v objemu Simone Škrobar, skupaj rada potujeta, si ogledata kakšen dober koncert in med vikendi pobegneta v gore ali pa na morje in uživata v družbi drug drugega in dobrih prijateljev. Sicer ne vemo, kdo komu doma pripravi kavo, a verjetno Jure svojo izbranko občasno tudi malo pocrklja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_)

Pred časom, ko se je Jure preizkusil kot voditelj šova Exatlon, je za nekaj časa odpotoval v Dominikansko republiko in takrat ni skrival, da bo kar težko zdržal brez svoje Simone, ki mu sicer vedno in povsod stoji ob strani in ko ga je Simona kasneje obiskala v Dominikanski republiki, se mu je vidno oddahnilo, saj mu ni bilo enostavno.

"Uf, lažje je. S Simono se trudiva skupaj pojesti vsaj en obrok, pomaga mi tudi pri vsakdanjih opravilih ... Nekdo, ki ti je tako blizu, je tudi tvoj najbolj objektiven kritik. Dala mi je nasvet, naj se pogosteje pošalim, ker sem preresen. Tak pač sem, ne morem biti Igor Mikić," je za Žurnal24 takrat povedal Jure.

Nekdanji alpski smučar je v svoji karieri na belih strminah osvojil številne naslove, med njimi velja izpostaviti bronasto kolajno na olimpijskih igrah leta 1994 v Lillehammerju, kjer je bil na slavnostnem odprtju tudi zastavonoša, tri posamične slalomske zmage na tekmah svetovnega pokala (ob skupno 20 uvrstitvah na zmagovalni oder), tretje mesto v skupnem seštevku svetovnega pokala ter tri slalomske in eno veleslalomsko kolajno v seštevku posamezne discipline. Tudi po koncu kariere pa je še vedno izjemno aktiven, rad kolesari, teče in hribolazi. 

Preberite še: 

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu