V javnost pricurljala še nikoli videna fotografija Kate Middleton: Znašla se je v družbi, s katero je nihče ne bi povezal

29. 3. 2024
Deli
V javnost pricurljala še nikoli videna fotografija Kate Middleton: Znašla se je v družbi, s katero je nihče ne bi povezal (foto: Profimedia)
Profimedia

Kate Middleton na Otoku in po svetu še vedno ostaja tema številka 1, vse odkar je povedala, da ima raka, pa njene oboževalce zanimajo vse podrobnosti.

Dolgo časa se je ugibalo, kaj se dogaja s  Kate Middleton, ki se je po napovedani operaciji trebušne votline povsem umaknila iz javnosti, nato pa se je oglasila princesa sama in razkrila težko diagnozo. Kate je namreč v posnetku, ki je s svetlobno hitrostjo obkrožil svet, razkrila, da je tudi ona zbolela za rakom in da je v zgodnji fazi zdravljenja raka.

V veliko podporo ji je kraljeva družina, gesta kralj Karla , ki ima s princeso tesen odnos, pa je razveselila njegove podanike. Med njenim bivanjem v bolnišnici je kralj Kate naredil veliko čast, ko je prišel v njeno sobo v domači halji, da bi jo tolažil. Odzvala se je tudi Sarah Ferguson, vojvodinja Yorška in bivša žena princa Andrewa, ki ji je poslala sporočilo podpore. Shannen Doherty, domačemu občinstvu najbolj poznana po vlogi Brende v uspešnici 'Beverly Hills 90210', ki se tudi sama že leta bori z rakom, ji je zaželela čimprejšnje okrevanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Kemp (@martinjkemp)

Zdaj pa se je oglasil tudi britanski igralec in glasbenik Martin J. Kemp, ki je objavil še nikoli videno fotografijo princese. Na tej fotografiji so njegova žena Shirlie Holliman in njuni otroci, voditelj Roman Kemp in Harley Moon. "Pošiljam toliko ljubezni valižanski princesi in vsej njeni družini," je pripisal fotografiji, ki je bila posneta lani. Kate ju je nato obiskala, da bi posnela video za svojo kampanjo za zgodnji razvoj otrok, 'Shaping Us'.

Odsotnost princese v javnosti je v zadnjem času sprožila številna ugibanja. Princeso so januarja hospitalizirali zaradi abdominalne operacije, po kateri je v bolnišnici preživela 14 dni. Odtlej je okrevala doma. Sprva je bilo rečeno, da se bo k opravljanju javnih dolžnosti vrnila po veliki noči, vendar se to sedaj ne bo zgodilo. Že pred tem je britansko javnost šokirala vest, da se za rakom zbolel tudi kralj Karel III. Buckinghamska palača podrobnosti o njegovem zdravstvenem stanju ne razkriva, javili so le, da ne gre za raka prostate.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord