Jure Košir se je takole razgalil, mnogi so ostali brez besed. Kaj poreče njegova srčna izbranka?

25. 10. 2022
Deli
Jure Košir se je takole razgalil, mnogi so ostali brez besed. Kaj poreče njegova srčna izbranka? (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

No, ob tem prizoru so njegove številne oboževalke kar ostale odprtih ust!

Čeprav je zaključil s svojo športno kariero, to ne pomeni, da se je poslovil od športa. Jure Košir ne more brez gibanja, kar se na njegovi postavi še kako pozna. To je pokazal pred kratkim, ko je na svojem Instagramu objavil lepe prizore iz Dominikanske republike, kjer sodeluje pri snemanju priljubljenega šova Exatlon, ki ga gledalci spremljajo na Planet TV-ju.

Po ločitvi Ana Tavčar nosi tako visoke razporke, da se vidi skoraj vse

Jure se očitno zelo zabava, ko ugasnejo kamere in ko ima nekaj prostega časa, še posebej, ker mu družbo dela njegova srčna izbranka Simona Škorbar. Očitno sta preživela čudovit dan na plaži, ob tem pa so nastale fotografije, ki so navdušile številne (ogledate si jih lahko, če podrsate na desno).

Naš nekdanji smučarski as si je brez težav slekel majico in ne bi se začudili, če bi se za njim ozrli številni - njegova postava je še vedno nadvse športna in brez trohice maščobe, tako da je očitno, da skrbi za dovolj gibanja ter zdravo prehrano. Njegova Simona je zagotovo zelo ponosna nanj, kar tudi jasno pokaže, saj mu stoji ob strani pri vseh njegovih projektih.

Na dan je prišlo, zakaj je Ana Roš že tako hitro zaprla pekarno v Ljubljani

Jure in Simona sta zagotovo par, ki sta s svojim življenjskim slogom prava vzornika za številne. Odlično se razumeta, tudi z Juretovo bivšo soprogo Alenko imata odličen odnos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_)

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu