Na dan je prišlo, zakaj je Ana Roš že tako hitro zaprla pekarno v Ljubljani

23. 10. 2022
Deli
Na dan je prišlo, zakaj je Ana Roš že tako hitro zaprla pekarno v Ljubljani (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Kuharska virtuozinja Ana Roš je nedavno odprla pekarno Ana v središču prestolnice, zdaj pa mnoge šokirala, ko so slišali, da svoja vrata že zapira.

Mnogi so komaj čakali, da se bodo v Ljubljani odprla vrata pekarne Ane Roš, ki je to potezo že nekaj časa napovedovala na svojem Instagram profilu.

Ko so se vrata težko pričakovane pekarne le odprla, so mnogi želeli priti do svojega francoskega rogljička, strastnega kruha in ostalih dobrot, ki jih ponuja pekarna svetovno znane kuharske mojstrice.

Vrste pred pekarno so bile vse daljše in mnogi žal niso uspeli priti do svojega grižljaja in potolažiti svojih brbončic.

Preberite še: To je verjetno daleč najbolj temna napoved Babe Vange in lahko nas je strah

Zdaj pa je kot strela z jasnega udarila še novica, da Ana svojo pekarno že zapira in seveda so bili mnogi ob tem povsem osupli in žalostni. "Vrata Pekarne Ana bodo zaprta od ponedeljka, 24. oktobra, do srede, 2. novembra. Po krajšem oddihu se bomo vrnili močnejši in še bolj pripravljeni - za vas. Hvala za zaupanje. Se vidimo kmalu!" je sporočila na Instagramu.

Verjetno tudi Ana ni pričakovala, da bo v prestolnici takšen naval na njene pekovske umetnine, zdaj je že jasno, da bo ekipo treba okrepiti, če bodo želeli v pekarni nahraniti vse tiste, ki si želijo poskusiti slastne francoske rogljičke in ostale dobrote. 

Vsak začetek je tudi pravi učni poligon in verjamemo, da se bo Ana po začetnih izzivih vrnila še bolj močna in še bolj motivirana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pekarna Ana (@pekarnaana)