Opaaa, Jurij Zrnec tega že dolgo ni naredil, razkril je nekaj iz svoje zasebnosti (kar je zanimalo mnoge)

28. 7. 2023
Deli
Opaaa, Jurij Zrnec tega že dolgo ni naredil, razkril je nekaj iz svoje zasebnosti (kar je zanimalo mnoge) (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Ne spada med tiste znane Slovence, ki bi na družbenih omrežjih (pa tudi v medijih) delil podrobnosti iz svojega zasebnega življenja.

A tu pa tam le naredi kakšno izjemo, kot jo je naredil tokrat. Naš igralec Jurij Zrnec je svojim spletnim sledilcem pokazal, kam se je odpravil na dopust. Ena od sledilk je zapisala, da gre za Lopar, nekdo pa je še dodal: "Se vračaš na mesto, kjer sta z dedom Lojzom nalovila kar nekaj ribic. Uživaj." Jasno je, da mu tisti, ki ga dobro poznajo, iz srca privoščijo oddih v miru in v družbi najdražjih.

Preberite še: Kaaj? Saša Lendero bo kmalu abrahamovka, a v kopalkah je kot mlado dekle (samo poglejte njen trebušček)

Jurij je nazadnje širše občinstvo navduševal v priljubljeni humoristični seriji Ja, chef, ki je poskrbela za veliko dozo smeha. Številni so komaj čakali, da ga zagledajo na malih zaslonih in so zvesto spremljali serijo. Gre za osebo, ki ji dela nikoli ne zmanjka, svoj prosti čas pa najraje preživi v krogu njemu ljubih ljudi, takrat se tudi najbolj sprosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jørgen Cirilsonn (@jurijzrnec)

Verjetno se mu bo na počitnicah pridružila tudi njegova srčna izbranka, glasbenica Aleksandra Ilijevski. Pred časom je za revijo Lady spregovorila o tem, kakšen je pravzaprav njun odnos - in iz njenene izjave je povsem jasno, da je nadvse spoštljiv in ljubeč.

Morda vas zanima: Zdaj je jasno, po kom je Tina Gaber videti tako fantastično – poglejte njeno mami!

"Seveda, je tudi moj testni poslušalec, gledalec, kritik, oboževalec," je povedala Aleksandra. Njuna skupna točka pa je tudi velika ljubezen do živali, saj jih doma imata kar nekaj."Težko je ne imeti rad živali. Naši ljubljenčki, ki jih imamo doma, so sicer vajeni našega zahodnjaškega življenja in se jim ni treba boriti za preživetje, a vseeno imajo nekaj v sebi, na kar ljudje radi pozabljamo, in to je biti tukaj in zdaj. Zen jih je opazovati," je še poudarila.

BONUS VIDEO: Jani Brajkovič iskreno o zlorabi športa in bulimiji

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ