Kaaj? Saša Lendero bo kmalu abrahamovka, a v kopalkah je kot mlado dekle (samo poglejte njen trebušček)

27. 7. 2023
Deli
Kaaj? Saša Lendero bo kmalu abrahamovka, a v kopalkah je kot mlado dekle (samo poglejte njen trebušček) (foto: Dejan Nikolič)
Dejan Nikolič

Pevki uspeva ohranjati mladosten videz in svežino. Le kakšna je njena skrivnost?

Leta res hitro tečejo, a za nekatere se zdi, da jim zelo prizanašajo. Med našimi znanimi damami jih je kar precej takih, ki niti približno ne kažejo, koliko so v resnici stare - tudi Saša Lendero ne. Ko jo vidimo na odru ali pa na fotografijah, se zdi, da se je čas za njih ustavil. Kmalu bo namreč dopolnila 50 let (natančneje 6. avgusta), a kaže jih precej manj, še posebej, ko pokaže svojo postavo v kopalkah.

Preberite še: Zdaj je jasno, po kom je Tina Gaber videti tako fantastično – poglejte njeno mami!

Saša zdaj krasi naslovnico revije Lady, za katero je zaupala marsikaj zanimivega. V objektiv so jo ujeli v trenutku, ko je bila v kopalkah. Nosi bikinke, ki ji zelo lepo pristojijo in jasno je, da zelo lepo skrbi za svojo odlično kondicijo. Njen trebušček je čvrst in brez trohice maščobe!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija Lady (@revija.lady)

Sicer pa je za Sašo naporno leto, saj se je razšla z Miho Hercogom, s katerim imata hčerko Ario, na katero sta oba zelo ponosna. Ni skrivala, da jo je vse skupaj zelo prizadelo, a zdaj so hudi časi že za njo. To poletje delno preživlja na morju, kar gre razbrati z njenega Instagrama, kjer je objavila nekaj lepih prizorov v družbi hčerke Arie in prijateljice. Jasno je, da na vso moč uživa in si nabira moči za nove glasbene podvige.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Odlično se razume s svojo hčerko, ki je zdaj že prava najstnica in zelo podobna svoji lepi mamici. Aria je junija praznovala 14. rojstni dan, Saša pa ji je takrat namenila ta zapis: "Na današnji dan 14 let nazaj se je rodila moja Aria - moje veselje, navdih, največja ljubezen, odgovornost, ponos, radost ... moje telo se je po nosečnosti počasi ožilo, moje srce pa je postalo ogromo in še vedno raste vsak dan z njo. Srce se širi, čas pa se izgleda krči in nekam hiti." 

Morda vas zanima: Uf, Zvezdana Mlakar pokazala, kaj se je zgodilo pri njej doma, nič kaj lepo ji ni bilo

No, junija je praznovala Aria, avgusta pa bo okrogli jubilej praznovala Saša. Prepričani smo, da bo pripravila zabavo, kakršno si želi. V vsakem primeru se bo imela lepo v krogu svojih najdražjih, ki ji bodo zagotovo pripravili kakšno lepo presenečenje ...

BONUS VIDEO: Luka Basi jasno in glasno: "Nikoli ne moreš zadovoljiti vseh."

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk