Kaja Flisar razkrila, kako navihano so pričakovali prihod Božička

Kaja Flisar razkrila, kako navihano so pričakovali prihod Božička (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
24. 12. 2019

Novinarka oddaje Danes na Planet TV, Kaja Flisar, ima božič že od nekdaj zelo rada, saj se ji zdi, "da s sabo prinaša neko skrivnostnost in čarovnijo".

"Kot mala sem Božičku zmeraj napisala pismo z željami, na božični večer pa komaj čakala, da pride. Včasih sem ga, s svojo bujno otroško domišljijo, celo videla, kako je švignil mimo okna," se teh pravljičnih dogodkov spominja Kaja Flisar, ki bo praznike preživela v krogu najbližjih in skupaj s srčnim izbrancem Mirkom Mayerjem.

A še preden smo si zaželeli vse lepo, nam je zgovorna novinarka še zaupala, kako so nekoč pričakovali prihod Božička ter kako z Mirkom okrasita svoj dom. "Po božični večerji smo se z mamo in bratom skrili v mojo sobo in nestrpno pričakovali prihod Božička. Oče je ostal v kuhinji, ker je moral »pospraviti posodo«, v resnici pa je pod smrečico nastavil darila in se nam potrem pridružil v sobi. Nekaj časa smo še počakali, da »božiček nastavi darila,« potem pa sva se z bratom, z veliki učki in nestrpnim pričakovanjem, potiho in po prstih odkradla do dnevne sobe in navalila na darila," je dejala Kaja, ki je za zaključek še dejala, kdaj in kako je/sta letos okrasila svoj dom. "Dom sva okrasila drugi teden v decembru. Ob tem sva si natočila kozarec vina, zavrtela božične pesmi in v takem prijetnem vzdušju krasila smrečico. Na njej so zlate in bele bunkice, na vrhu smreke pa zlata zvezda. Največ težav mi vedno povzročajo lučke – naj jih še tako lepo pospravim, se mi pri okraševanju vedno zavozlajo! Ampak ko smrečica zasije v njihovem soju, je ves trud poplačan. Takrat se zlekneva na kavč, prižgeva svečke in uživava v božičnem duhu."

Kaja Flisar in Mirko Mayer sta združena tako v poslovnem kot zasebnem življenju.