Kako lepo! Mali Karlo je takole razveselil svojo mamico Tanjo Žagar, ganil jo je do solz

Kako lepo! Mali Karlo je takole razveselil svojo mamico Tanjo Žagar, ganil jo je do solz (foto: POP TV) POP TV
12. 5. 2021

Otroci so resnično pravi zaklad, ki nam dajo energijo, takrat ko jo najbolj rabimo.

To dobro ve simpatična nosečnica Tanja Žagar, ki bo kmalu drugič postala mamica. Njen sinček Karlo pa jo zna hkrati razveseliti in ganiti do solz, kar je sama razkrila svojim FB prijateljem.

Malček ji je namreč prinesel prav poseben šopek, kar jo je izjemno razveselilo. Ob prisrčni sliki je med drugim zapisala: "S tem šopkom, ki ga držim v rokah, pa me je danes razveselil Karlo, ko sem ga prišla iskat v vrtec. Naši zlati otročki so res največji sončki in največje face na svetu!"

Ob tem so se ji v očeh zasvetile solze sreče, saj se dobro zaveda, kakšen zaklad je njen sin. Ganjeni so bili tudi Tanjini oboževalci, ki so ji sporočili, da je travniški šopek vreden več kot tisoč rož.

Tanja obožuje naravo in zelenje, ki nas obkroža, zato ne čudi dejstvo, da je tudi doma ustvarila čudovito zeleno oazo, in to kar na svojem balkonu. S tem je pokazala, da ima res zelene prste in da je mogoče na še tako majhnem prostoru ustvariti vrtiček, ki vsak dan nariše nasmeh na obraz. Kakšen je njen balkonski vrt, si lahko ogledate tukaj. Morda boste sami našli navdih in se lotili urejanja svoje lastne oaze.

 

Hvala za vse čudovite fotke vaših vrtov, vrtičkov, gredic, šopkov, rožic... ki ste mi jih včeraj poslali.🙏🙏🙏 Prelepo!!!...

Posted by Tanja Žagar on Tuesday, 11 May 2021